جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

هریس: از ثبات خاورمیانه به‌ گونه‌ای که قدرت ایران را تقویت نکند، حمایت می‌کنیم

هریس: از ثبات خاورمیانه به‌ گونه‌ای که قدرت ایران را تقویت نکند، حمایت می‌کنیم معاون رئیس جمهور آمریکا خواستار استقرار آتش بس در غزه و استقرار ثبات در خاورمیانه شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 18
کد خبر: ۲۵۷۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال جاری میلادی برگزار خواهد شد. جنگ غزه و تشدید تنش‌ها در خاورمیانه از جمله مواردی است که کامالا هریس، معاون بایدن و نامزد حزب دموکرات به دنبال حل و فصل آن به منظور جلب توجه افکار عمومی و آرای دموکرات‌های ترقی خواه است.

 

بر این اساس، کامالا هریس امروز پیرامون اتفاقات رخ داده در خاورمیانه و نگرانی‌ها درباره تشدید تنش‌ها در منطقه گفت: ما خواستار پایان بخشیدن به جنگ غزه هستیم و اسرائیل نباید اقدام به اشغالگری در مناطق فلسطینی کند.

 

وی که در فیلادلفیا و در انجمن ملی روزنامه نگاران سیاه پوست سخن می‌گفت، در ادامه افزود: ما خواستار پایان منازعه میان اسرائیل و حماس هستیم. من از راهکار دو دولت برای حل و فصل اختلافات میان اسرائیل و فلسطینیان حمایت می‌کنم.

 

هریس در ادامه گفت: ما خواستار ایجاد ثبات در خاورمیانه به گونه‌ای که باعث تقویت قدرت ایران نشود، هستیم. رسیدن به توافق صلح غزه در راستای منافع تمامی بازیگران منطقه‌ای است.

 

پیش از این معاون بایدن هر گونه اعمال محدودیت در ارسال تسلیحات به تل آویو را رد کرده و حمایت تمام قد خود از رژیم صهیونیستی را اعلام کرده بود./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار