دعوت عراقچی از وزیر خارجه سریلانکا برای سفر به تهران اخراج ۲۰ قاضی مهاجرتی در آمریکا طی یک هفته تاکید ایران و عراق بر اجرای مفاد توافق‌نامه امنیتی توافق وزرای خارجه آمریکا و روسیه برای برقراری تماس‌های منظم گروه «هفت» از نفوذ سیاسی ایران در غرب آسیا انتقاد کرد حزب‌الله: حمله به نیرو‌های یونیفل، غیرقابل قبول است عراقچی عازم عمان شد خانواده‌های اسیران اسرائیلی: اجازه بازگشت به جنگِ بدون توجیه را نمی‌دهیم عصر ناآرام بیروت؛ اولتیماتوم حزب‌الله به دولت جدید بارزانی: اجازه تهدید امنیت ایران از اقلیم را نخواهیم داد حزب‌الله: ممانعت از فرود هواپیما‌های ایرانی، توهین به لبنان است ابراز نگرانی عراق درباره فعالیت داعش در مرز‌های سوریه رایزنی وزیران خارجه ایران و لبنان درباره حل مشکل پرواز‌های مسافربری رئیس شورای اروپا: امتیاز به طرفین جنگ اوکراین پیش از آغاز مذاکرات صلح، اشتباهی بزرگ است واکنش حماس به تهدید‌های ترامپ

شلیک ۴۰ موشک حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی

مقاومت اسلامی لبنان عصر امروز- پنجشنبه- در پاسخ به تجاوزات هوایی رژیم اشغالگر به مناطق جنوبی لبنان، شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی را هدف حملات موشکی گسترده قرار داده است و همزمان گردان‌های عزالدین القسام- شاخه نظامی حماس- اقدام به کمین ترکیبی برای نظامیان صهیونیست در رفح کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 19
کد خبر: ۲۵۷۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، تنها در دو ساعت اخیر بیش از ۴۰ موشک از جنوب لبنان به سمت شمال فلسطین اشغالی شلیک شده است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد ۲۰ موشک به سمت الجلیل غربی در شمال فلسطین اشغالی شلیک شده است.

همزمان رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد دست کم ۱۰ موشک از جنوب لبنان به سمت منطقه زرعیت در الجلیل غربی شلیک شده است.

بر اساس این گزارش، در این حمله تعدادی ساختمان مستقیماً هدف قرار گرفته و چند صهیونیست نیز زخمی شدند.

حزب الله لبنان در اولین عملیات امروز در شمال فلسطین اشغالی تجمع نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی را در پایگاه المرج با سلاح مناسب هدف قرار داد که طی آن تعدادی نظامی اسرائیلی کشته و زخمی شدند.

ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که بر اثر شلیک موشک ضدزره از جنوب لبنان به سمت شمال فلسطین اشغالی، دو نظامی اسرائیلی کشته شده و یک نظامی هم بشدت زخمی شده است.

حزب‌الله در عملیاتی دیگر مقر فرماندهی تیپ غربی ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه یعرا هدف حمله گسترده و دقیق پهپادی قرار داد.

حزب‌الله همچنین مواضع توپخانه دشمن صهیونیستی در پایگاه بیت هلل و تجمع نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی در این منطقه را هدف قرار داده و تلفاتی قطعی به صهیونیست‌ها وارد کرد.

همچنین گردان‌های عزالدین القسام اعلام کرد مجاهدان این گردان‌ها نظامیان ارتش رژیم اشغالگر را در کمینی ترکیبی در اطراف شرکت ارتباطات در غرب بیمارستان کویتی در شهر رفح گرفتار کردند.

مجاهدان القسام در این عملیات یک نفربر اسرائیلی را با دو بمب «شواظ» منفجر کردند سپس دو نفربر دیگر را نیز با راکت‌های ضد زره «یاسین ۱۰۵» و «تاندوم» هدف قرار دادند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار