ترامپ: اگر رئیس‌جمهور نمی‌شدم، جنگ جهانی سوم رخ می‌داد اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد

عراق خواستار برگزاری نشست اضطراری عربی و اسلامی شد

وزارت امور خارجه عراق با صدور بیانیه‌ای خواستار برگزاری نشست عربی و اسلامی برای توقف حملات رژیم صهیونیستی به لبنان شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 24
کد خبر: ۲۵۸۲۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، امروز سه شنبه وزارت امور خارجه عراق با صدور بیانیه‌ای خواستار برگزاری نشست عربی و اسلامی برای توقف حملات رژیم صهیونیستی به لبنان شد.

 

براساس گزارش اسپوتنیک، پایگاه اینترنتی السومریه نیوز عراق به نقل از وزارت امور خارجه این کشور اعلام کرد: هیات عراق به ریاست فؤاد حسین، معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه خواستار برگزاری نشست عربی و اسلامی با هدف توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان شد.

 

در این بیانیه آمده است: عراق این پیشنهاد را در نشست اتحادیه عرب در سطح وزیران که روز دوشنبه ۲۳ سپتامبر ۲۰۲۴ در نیویورک و در حاشیه هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل برگزار شد، ارائه کرد.

 

پس از آن که محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق دیروز دوشنبه از ایجاد دو پل هوایی و زمینی برای ارسال کمک به لبنان خبر داد و گفت این امر در سایه تلاش‌های عراق برای کاهش تأثیر حملات رژیم صهیونیستی به لبنان صورت می‌گیرد.

 

ارتش رژیم صهیونیستی از صبح روز دوشنبه به حملات پی در پی به مناطق مسکونی و مختلف جنوب لبنان، ادامه داده است. این تحولات در حالی رخ می‌دهد که نبرد‌ها در جنوب لبنان بین حزب الله و ارتش رژیم صهیونیستی برای بیش از ۱۱ ماه ادامه داشته است و عملیات‌ها به صورت روزانه در امتداد مرز جنوبی از راس ناقوره تا مزارع شبعا در حال گسترش است.

 

درپی حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی لبنان وزارت بهداشت این کشور بامداد سه‌شنبه اعلام کرد که در حملات ۲۴ ساعت اخیر رژیم صهیونیستی به جنوب و شرق این کشور، ۴۹۲ نفر به شهادت رسیده و ۱۶۴۵ تن نیز مجروح شدند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار