پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

عراق خواستار برگزاری نشست اضطراری عربی و اسلامی شد

عراق خواستار برگزاری نشست اضطراری عربی و اسلامی شد وزارت امور خارجه عراق با صدور بیانیه‌ای خواستار برگزاری نشست عربی و اسلامی برای توقف حملات رژیم صهیونیستی به لبنان شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 24
کد خبر: ۲۵۸۲۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، امروز سه شنبه وزارت امور خارجه عراق با صدور بیانیه‌ای خواستار برگزاری نشست عربی و اسلامی برای توقف حملات رژیم صهیونیستی به لبنان شد.

 

براساس گزارش اسپوتنیک، پایگاه اینترنتی السومریه نیوز عراق به نقل از وزارت امور خارجه این کشور اعلام کرد: هیات عراق به ریاست فؤاد حسین، معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه خواستار برگزاری نشست عربی و اسلامی با هدف توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان شد.

 

در این بیانیه آمده است: عراق این پیشنهاد را در نشست اتحادیه عرب در سطح وزیران که روز دوشنبه ۲۳ سپتامبر ۲۰۲۴ در نیویورک و در حاشیه هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل برگزار شد، ارائه کرد.

 

پس از آن که محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق دیروز دوشنبه از ایجاد دو پل هوایی و زمینی برای ارسال کمک به لبنان خبر داد و گفت این امر در سایه تلاش‌های عراق برای کاهش تأثیر حملات رژیم صهیونیستی به لبنان صورت می‌گیرد.

 

ارتش رژیم صهیونیستی از صبح روز دوشنبه به حملات پی در پی به مناطق مسکونی و مختلف جنوب لبنان، ادامه داده است. این تحولات در حالی رخ می‌دهد که نبرد‌ها در جنوب لبنان بین حزب الله و ارتش رژیم صهیونیستی برای بیش از ۱۱ ماه ادامه داشته است و عملیات‌ها به صورت روزانه در امتداد مرز جنوبی از راس ناقوره تا مزارع شبعا در حال گسترش است.

 

درپی حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی لبنان وزارت بهداشت این کشور بامداد سه‌شنبه اعلام کرد که در حملات ۲۴ ساعت اخیر رژیم صهیونیستی به جنوب و شرق این کشور، ۴۹۲ نفر به شهادت رسیده و ۱۶۴۵ تن نیز مجروح شدند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار