یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

تکرار ادعاهای بی‌اساس بورل علیه ایران و روسیه

تکرار ادعاهای بی‌اساس بورل علیه ایران و روسیه مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با تکرار ادعاهای بی‌اساس درباره ارسال موشک بالستیک از تهران به مسکو، گفت که روسیه قصد دارد تا در آستانه زمستان، اوکراین را در تاریکی و سرما رها کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 24
کد خبر: ۲۵۸۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با درخواست دوباره از غرب برای افزایش کمک‌ها به اوکراین، گفت که روسیه با هدف قرار دادن زیرساخت‌های انرژی اوکراین، قصد دارد تا در آستانه زمستان، این کشور را در تاریکی و سرما فرو ببرد.

 

بورل در نشستی مطبوعاتی در نیویورک گفت: بدیهی است که روسیه می‌خواهد اوکراین را در تاریکی و سرما قرار دهد. در پی حملات روسیه علیه اهداف انرژی، ظرفیت تولید انرژی اوکراین به اندازه دو-سوم کاهش پیدا کرده است.

 

به گفته وی، متحدان غربی کی‌یف باید برای فراهم کردن سامانه‌های پدافند هوایی، کمک بیشتری به اوکراین کنند. وی افزود: ما باید اوکراین را نه تنها از لحاظ نظامی بلکه از حیث ظرفیت تولید برق تامین کنیم زیرا این کشور با زمستان خیلی سختی روبه‌رو خواهد بود.

 

روسیه از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه در اوکراین، همواره زیرساخت‌های انرژی این کشور را هدف گرفته و این حملات به قطعی نوبتی و کاهش و محدودیت تامین برق در برخی مناطق منجر شده که این قطعی برق روزانه ساعت‌ها به طول می‌انجامد.

 

مسکو در حملات خود به طور مشخص اهداف نظامی و زیرساخت‌های انرژی را هدف می‌گیرد و این حملات در آستانه زمستان، تشدید شده است. براساس اعلام آژانس بین‌المللی انرژی، کمبود تامین برق اوکراین در زمستان امسال احتمالا به ۶ گیگاوات خواهد رسید که این رقم تقریبا یک‌سوم تقاضای قابل پیش‌بینی در اوج مصرف است.

 

اورسولا فون‌درلاین، رئیس کمیسیون اروپا ۲۰ سپتامبر با رونمایی از وام بیش از ۳۵ میلیارد یورویی برای بخش اقتصادی و نظامی اوکراین، اعلام کرد که این وام برای دفاع از کی‌‎یف مقابل حملات روسیه و کمک به آنها برای گذر از زمستان ضروری است.

 

بورل اضافه کرد: البته همه کمک‌ها باید همزمان انجام شود. مضحک است که امروز یک ژنراتور برق به آنها بدهیم و فردا همان ژنراتور منهدم شود!

 

وی با تکرار ادعای غرب درباره تامین تسلیحاتی مسکو از سوی تهران، مدعی شد: مشخص است که روسیه تسلیحات جدید دریافت می‌کند به ویژه موشک‌هایی که از ایران گرفته است. این مساله‌ای است که به آن ایمان داریم حتی اگر ایرانی‌ها آن را رد کنند.

 

تهران و مسکو همواره گزارش‌ها و شایعات درباره ارسال موشک بالستیک از ایران به روسیه را قویا تکذیب کرده‌اند.

 

دیپلمات ارشد اروپا درباره سخنرانی پیش‌ روی ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیز گفت: اوکراین باید شرایط نظامی خود را بهبود ببخشد و با دست پر و از موضع قدرت به مذاکرات صلح برود. «نقشه پیروزی» درباره نحوه مدیریت جنگ و «طرح صلح» با چگونگی دستیابی به صلح مرتبط است./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار