بند اکراه در طلاق زن چیست؟/ تکذیب خبر حذف زندان برای مهریه+ فیلم-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز
حق طلاق زنان

بند اکراه در طلاق زن چیست؟/ تکذیب خبر حذف زندان برای مهریه+ فیلم

براساس قوانین تازه مصوب مجلس،بند اکراه در طلاق زن به بندهایی که حق طلاق را به زنان می‌داد اضافه می شود که با افزودن این بند راه طلاق گرفتن زنان سهل تر می‌شود و همچنین در قوانین مصوب مجلس پشتوانه کیفری از طلاق برداشته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۰۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 29
کد خبر: ۲۵۸۳۱
تعداد نظرات: ۲۳ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از مصوبات مجلس در خصوص طلاق بود که بندی را به بندهای طلاق با عنوان بند اکراه در طلاق زن اضافه کرد که طبق این بند راه طلاق گرفتن زنان راحت تر می شود. بند اکراه در طلاق یعنی اگر طرفین از هم اکراه دارند، با تشخیص دادگاه حکم طلاق صادر می‌شود. به بیان دیگر حق طلاق زنان آزاد شد.

 

حسن نوروزی نماینده مجلس با اشاره به این موضوع گفت که در قوانین مصوب خود پشتوانه کیفری را از طلاق برداشته ایم یعنی زندان به خاطر مهریه ممنوع. او همچنین گفت: ما به بند‌های ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی درمورد شرایط طلاق، بند «اکراه»  در طلاق  را اضافه کرده ایم . با این حال، محمد کاظمی عضو کمیسیون حقوقی مجلس خبر حذف زندان برای مهریه را تکذیب کرد.

 

بند اکراه طلاق

 

واکنش ها به خبر حذف زندان  برای مهریه

حسن نوروزی نماینده مجلس با اشاره به این موضوع گفت که در قوانین مصوب خود پشتوانه کیفری را از طلاق برداشته ایم یعنی زندان به خاطر مهریه ممنوع.

 

او در گفت و گویی ویدئویی با اشاره به تغییرات دیگری در زمینه طلاق گفت: خانم می خواهد طلاق بگیرد، اگر مرد مال دارد، خانم بر اساس قانون مصوب 92 به اداره ثبت می رود و جلوی اموال او را می گیرد یا به دادگاه حقوقی مراجعه می کند نه کیفری. 

 

 

او با اشاره به اینکه «از آن طرف آقایان نه مهریه می دهند نه طلاق می دهند» گفت: ما به بندهای ماده 1130 قانون مدنی درمورد شرایط طلاق، حالت «اکراه» را اضافه کرده ایم یعنی اگر طرفین از هم اکراه دارند، با تشخیص دادگاه حکم طلاق صادر می شود. به بیان دیگر حق طلاق زنان را آزاد کردیم.

 

محمد کاظمی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی نیز در واکنش به انتشار خبری مبنی بر این که مجلس زندان برای مهریه را ممنوع کرد گفت: این چنین نیست. طرحی در کمیسیون در این خصوص در حال کارشناسی است که بیان می‌کند که پرداخت مهریه متناسب با توان ریالی پرداخت کننده باشد و مهریه به صورت ریالی محاسبه شود.

 

وی افزود: یعنی اگر مهریه خانمی سکه باشد سکه به ریال محاسبه شود و متناسب با توان ریالی فرد پرداخت کننده دریافت شود. این ریال براساس نرخ بانک مرکزی تطبیق داده می‌شود فرض کنید اگر سکه ۴ میلیون تومان است و توان فرد یک میلیون تومان باشد در واقع یک چهارم سکه محاسبه می‌شود. این طرح صرفا به عنوان طرح اصلاح قانون اجرایی محکومیت‌های مالی در حال کارشناسی است.

 

اکراه در طلاق

 

وی همچنین در واکنش به خبر افزوده شدن موضوع اکراه شرایط طلاق ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی بیان کرد: خیر همچنین کاری در کمیسیون حقوقی و قضایی انجام نشده است.

 

همچنین  محمد علی پورمختار عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در واکنش به انتشار خبری مبنی بر حذف زندان برای مهریه، اظهار کرد: چنین مسئله‌ای صحت ندارد، چراکه تاکنون طرح یا لایحه‌ای در مجلس و کمیسیون حقوقی و قضایی وجود نداشته و ندارد که بخواهد به حذف زندان برای مهریه بپردازد.

 

او افزود: پرداخت مهریه در زمره دیگر بدهی‌های مالی قرار دارد و باید برای وصول مراحل قانونی خاص خود را طی کند.

 

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: اگر محرز شود که زوج تمکن مالی کافی دارد، اما از پرداخت مهریه امتناع می‌ورزد در این صورت شخص مذکور راهی زندان می‌شود، اما در صورت عدم توانایی مالی برای پرداخت مهریه مرد به زندان نخواهد رفت.

 

طلاق زن

 

در زیر مروری بر قوانین مهریه در سالهای 97 و 98 خواهیم داشت:

 

قانون مهریه سال ۹۷

در نیمه نخست سال جاری زمزمه هایی مبنی بر کاهش سقف ۱۱۰ سکه مهریه برای جلب به گوش می رسید که این تعداد به ۵۵ کاهش یابد. ولی تاکنون هیچ گونه تصویبی در مجلس دو این خصوص نبوده است. بنابراین قانون جدید مهریه در سال ۹۷ وجود نداشته است و همان رویه سابق از سال ۹۱ پابرجاست. و آنچه گفته می شود حکم جلب مهریه برداشته شد، اشتباه است . نپرداختن اقساط مهریه تا ۱۱۰که یا معادل ریالی آن مشمول حکم جلب خواهد بود. بهتر است مطلب – اعسار از پرداخت مهریه – را به دقت مطالعه نمایید.


اگر شوهر بعد از اجرا گذاشتن مهریه توسط زن در دادگاه ، ظرف یک ماه از صدور اجرائیه، دادخواست اعسار ندهد، حکم جلب او به دارخواست زوجه صادر خواهد شد. اگر دادخواست اعسار بدهد و مهریه تقسیط شود و اقساط پرداخت نشود، معمولا بعد از دریافت دو یا سه قسط معوقه، حکم جلب بابت مهریه صادر شود.

 

پرسیده می شود مدت زمان زندانی برای مهریه چقدر است ؟ توجه داشته باشید که مطالبه مهریه دعوی حقوقی است. هر زمان که مهریه (اقساط) معوقه پرداخت شود یا اعسار مجدد زوج برای دادگاه ثابت شود از زندان آزاد می شود.

 

تلاش این روزهای دستگاه قضا با عنایت به افزایش بی رویه قیمت سکه این است که اولا اقساط مهریه متناسب توان زوج باشد و ثانیا حتی الامکان کسی به زندان نرود به عبارت دیگر شخص مُعسر به زندان نرود.

 

طلاق توافقی

 

قانون مهریه 98

طبق بخشنامه رییس قوه قضاییه در خصوص تعدیل و تقسیط و رسیدگی به اعسار پرداخت مهریه دستوراتی را داده اند و لی علیرغم تصور عموم زندان و حکم جلب از مهریه حذف نشده و همچنان قابلیت اجرایی دارد ولی از قضات خواسته شده برای موضوع زتدان سخت گیر تر باشند و به زوج با توجه به شرایط مالی وی فرصت پرداخت بدهند و اقساط را به نحوی تعیین کنند که زوج برای تامین مبلغ آن به سختی خارج از حد اراده نیفتد و کمتر در چنین موضوعی شاهد زندانی شدن افراد باشیم و لیکن در صورتی که خواستار مطالبه مهریه هستید و یا رای علیه شما صادر شده بهتر است با مشاوره قبل از هر اقدامی با موسسه حقوقی تهران جهت ارجاع به وکیل متخصص تماس حاصل نمایید.

 

با توجه به ماده ۲۷۳ قانون مدنی مبنی بر این که "اگر صاحب حق از قبول آن امتناع کند، متعهد به وسیله تصرف دادن آن به حاکم یا قائم مقام او بری میشود و از تاریخ این اقدام مسئول خسارتی که ممکن است به موضوع حق وارد آید نخواهد بود" و نظر به ماده ۲۷۷ قانون مدنی، نظر اکثریت قضات دادگستری کاشان که در خرداد ماه سال ۱۳۸۰ ابراز گردیده، صحیح تشخیص و مورد تأیید است.

 

در پایان به قانون طلاق در سال 98  با توجه به مصوبه امروز مجلس بند اکراه در طلاق نیز به بندهای طلاق  اضافه خواهد شد.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
زندگی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۱
4
5
اگه‌بنداکراه‌اضافه‌بشه‌طلاق‌سربه‌فلک‌میکشدوبچه‌های‌طلاق‌آواره‌میشوند.
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۱
6
2
نهایت امتیاز رو برای مرد گذاشتید به ریال هم محاسبه کنید مردپرداخت نمی کنه اقای رییسی عزیز با کمال احترام مردی که بخواهد گردن کلفتی کند و همان مبلع ریالی را پرداخت نکند با چنین مردی چه خواهید کرد به هر حال اگر دستگاه قضا نتواند حقوق زن را مطالبه کند راه خشونت را برای احقاق حقوق خود در پیش خواهد گرفت ان وقت چه خواهید کرد زن را حبس می کنید بابت جرائم مرتکب شده پاسخگو باشید لطفا
پاسخ ها
هادی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۸
انصافا برا مرد حقی هم مونده . ی حق طلاق بود کهاونم از بین رفت
ناشناس
France
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۳
چه امتیازی .بند اکراه راه رو برایه طلاق باز کرد ،مهریه سرجاش باقیماند بازم هم به سود زن شده . با این قانون فقط دارن زن رو شاخ میکنن و مرد رو اخته،تو زن مگر قراره گردن بشکنی.پس حق مرد از زندگی چیه .فقط کار بدبختی چی میخواددخانواده تشکیل بده..قانون هم قانون قدیم که زن جرات هم جوابی مرد رو نداشت چه برسه طلاق بخواد .
ناشناس
Germany
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۱
4
3
خیلی عالی میشه اگه بند اکراه اضافه بشه الان زنانی هستن که واقعا حق با اوناست ولی مرد میره حق تمکین میگیره و زن ناشزه میشه و میره ازدواج میکنه ولی زن چندین‌سال منتظر میمونه نه مهریه میده نه نفقه،کاش فکری به حال این زنان هم بشه واقعا انصاف نیست اینطوری فساد هم زیاد میشه
محمدرضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
1
0
چگونه طلاق توافقی بگیرم
Shabnam
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
1
1
سلام دوستان میشه لطف کنید بگید این قانون اکراه در طلاق که میگن تصویب شده واقعیت داره یا نه لطفا هر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره بگه ممنون میشم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۲
7
1
واقعا مهریه حق زن است اقایون حواسشون باشه با خیال پردازی و توهم ازدواج نکنن و در سطع خودشون ازدواج کنن مردها واقعا فقط فکر خودشونن ضرر خانم ها چه میشود
پاسخ ها
هادی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۸
برو خودت کار کن . قرار نیست که دو نفر از هم اکراه دارن بعد طلاق . زن بره دنبال خوشیش مرد هم دنبال کار کردن و دادن سکه باشه
امیر ارسلان
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۸
کدوم ضرر؟ زنا هم برن مثل تموم دنیا کار کنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۸
حق زن مهریه ای است که در سنت بوده و مرد می تواند زمان عقد بپردازد، نه این تعداد سکه های صد و دویست و... که به صورت تعارف "کی داده کی گرفته" ثبت میشود. در ضمن الان در زمانی زندگی می کنیم که زن هم مانند مرد می تواند کارکند. اگر مهریه را برای مخارج زندگیتان میخواهید بروید و شرافتمندانه کار کنید.
ناشناس
France
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۳
وقتی که جامعه مرد رو ضعیف میکنه اینم حرف زدن یک زن.بابا سط.بابا ضرر.حواس خودت باشه سرتو بزار زمین زندگی کن.مهر هدیه ای بین زن مرد هست اگر قانون گذار بند بند قران رو اجرا کنه متوجه میشه .حتما تو قران امده مرد روبه بند بکشید ابروش رو ببرید اونو تو دادگاهاا جانی ببینید اره.این حق مرد هست از زندگی تو حق حق میکنی .
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
1
1
حالا بند اکراه یعنی چی در اخر یعنی این که از حق مهریه ات بگذر و طلاق بگیر نهایت بی عدالتی رو دیدیم از علما گرفته تا ریاست قوه قضاییه فقط اوج دادید به 4500 زندانی ولی یه امار از زنان که همسراشون ترک کردند نگرفتید جا دهشت حداقل یه اماری هم از زنان به دست می اوردید
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۸
1
2
زوج به سختی نیفته???زن به سختي بيفته اشکالی نداره پس مرد تو دلش قند هم اب نشه اونوقت زن برای تامین معیشت زندگیش دلش مثل سیر و سرکه قل قل کنه با وجود دستورالعمل های شما بزرگان هنوز نمردیم پا برجا هستیم منتظر امارهای زنان بدون پشتوانه مالی چند سال بعدتون اونوقت چه توجیهی پیش خدا و قران خواهید داشت با حق الناس چه خواهید کرد
ناشناس
Netherlands
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۸
0
1
امیدوارم تصویب بشه. چشم آب نمیخوره
گلها
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۹
1
1
بنداکراه‌خیلی‌بدمیشه‌برای‌خانوادها‌وطلاق‌زیادمیشه
Fatemeh
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
1
0
امیدوارم این بند اضافه بشه.تا کی باید اقایون ن مهریه بدن ن نفقه بدن طلاق بدن.بعد میگن چرا امار فساد رفته بالا.واسه همینه دیگه مرد میره پی زندگی خودش و زن باید بشینه تا ی روزی اون اقا خسته بشه و طلاقش بده.کاش یکم ب حقوق زنها احترام بذارن شده مث دوران جاهلیت ولی ب شکل مدرن تر.زنهای بیچاره حتی واسه مسافرت رفتن و سرکار رفتن هم باید اجازه شوهر داشته باشن.این دیگه نوبره و غیرقابل تحمل
Fatemeh
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۱
2
0
من ب شدت با اضافه شدن بند اکراه ب شروط طلاق موافقم.چرا اقایون ن باید مهریه بدن ن طلاق بدن.حداقل ی حقی برای خانوما هم قائل بشن تا اینقدر فساد زیاد نشه.وقتی خانومی شوهرش رفته و ن مهریه میده ن طلاق میده و ب حکم دادگاه هم ازدواج کرده برای تامین نیاز مالی و جنسی خودش مجبوره دست ب فساد بزنه.توی کشور ما حتی سرکار رفتن خانوما هم باید با رضایت نامه کتبی شوهر باشه.حداقل طلاق بدن ک مسیر زندگی خانوما مشخص بشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۳
1
1
بند اکراه هم مثل بقیه قوانین به ضرر همه ی مردهاست ، و طی کمپینی به این رای اعتراض خواهد شد ، حتی اگر بند زندان نرفتنه مرد بدونه قیدو شرط داده شود ، مسئله برای مردها زندان نرفتن نیست ، و این مردها هستند که به خاطره مهریه های سنگین که با اجبار فقر فرهنگی و قانون زمانی شرایط عقد را قبول کردند حالا تا آخره عمر در بند و زندان زن ها هستند ، چرا که تمامی حساب های مرد و راه های پیشرفته مالی مردها در آینده بستست و به محض رسیدن ارثیه به مرد تمامی اموال مرد تصرف و به زن داده میشود ، و مرد نمیتواند تا پرداخت کامل مهریه سرمایه و آتیه ای داشته باشد ، چطور جوانه ۳۰ ساله ای که طلاق را هم از او بگیرند و مجبور به پرداخت مهریه همسر اول هم باشد برای زندگی آینده اش بتواند خانه و سرمایه ای بسازد ، بنده اکراه خوب است در حالتی که مبلغ پرداخت مهره و تصفیه کامل متناسب با دارایی مرد و در حالی که مرد چیزی ندارد یک مبلغ مشخص تعیین شود ، و بعدا اگر در آینده مرد به سرمایه رسید در صورتی که زندگی وی تمام شده است قابل تصرف نباشد ، چرا همونطور که مشکلات زنان را در اجتماع واکاوی کردید ندیدید که دختران نسل جدید فقط و فقط برای مهریه اقدام به ازدواج و طلاق میکنند ؟ این قوانین قبل از هر چیز نیاز به شناخت کامل مسائل امروز زوجین دارد .
مجی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
0
0
خدارو شکر.به یمن قوانین زیبایی که تصویب میشه راه برا کاسبی زن ها باز میشه.واقعا متاسفم که نمیخواند قبول کنند قوانین 1400 سال قبل برا الان جوابگو نیست.چه حق طلاقش و چه مهریه اش.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۵
0
0
در اصل بيستم قانون اساسي آمده است که : (همه افراد ملت اعم از زن و مرد يكسان در حمايت قانون قرار دارند) ولي قوانين فعلي خانواده ناقض اين اصل قانون اساسي و حتي با موازين اسلامي و شرعي و اخلاقي نيز مغايرت دارد چرا که مردان در دادگاه هاي خانواده به جرم مرد بودن بالفطره محکوم و مورد تبعيض و بي عدالتي اند و قوانين يکطرفه و قضات از مردان حمايتي نمي کنند. چه بسا مردي در زندگي معسر و در مشقت باشد . نگاه منفي به مردان ، مرد ستيزي و اين قوانين پوسيده و منسوخ خود باعث کدورت ، طلاق عاطفي زوجين و به دنبال آن جدايي است . مهريه هاي سنگين تحميلي عليه مردان و قرارداد يکطرفه ازدواج در ايران که ازهمان ابتدا، بناي آن بر دروغ و بدعت و ناآگاهي ومفاد آن بر بي عدالتي و کلاهبرداري و عدم توجه به شرايط و طبيعت ازدواج استوار است حتي از لحاظ حقوقي و اخلاقي نيز مردود و منفسخ است . چرا مردي بايد به خاطر مهريه از خانواده و زندگي و فرزند و همسر و از خويشتن فراري و تحت تعقيب باشد ؟آمار بالاي طلاق در جامعه بالخص در مهريه هاي بالا و نقش زنان در اين زمينه به خوبي نشان مي دهد ناهنجاري به نام مهريه که با ترکيب با بدعت ها تبديل به يک معضل اجتماعي شده کارکردي جز اضافه کردن مشکلاتي جديد نداشته است . امروزه به جاي مشاوره و آموزش هاي پيش از ازدواج و اصلاح قوانين مرد ستيز غلط . قوانين غلط زمينه ساز ترويج بدعت ها شده اند . ازدواج سنت الهی و طبیعت است که موانع و ضعف ها و قوانین غلط مرد ستیز و عدم توجه به کرامت انسانی باعث شده که از مسیر صحیح خارج شود و ازدواج را از امری الهی وساده به یک معضل و ناهنجاری اجتماعی تبدیل کند قوانین غلط مردستیز حوزه خانواده، حقوق وکرامت انسانی مردان را تضییع نموده و مصداق روشن بی عدالتی علیه مردان ، ناقض حریم خصوصی و حقوق شهروندی آنان است. مهریه از مسیرصداق و درستی، شرع و انسانیت خارج و به ناهنجاری اجتماعی، بدعت و وابزار سو استفاده ی فمینیسم و ستم به مردان تبدیل شده است..پس از دعوای مهریه و با ورود غلط حکومت به زندگی خصوصی زوجین دیگر جایی برای عشق بین زوجین نمی ماند و با تحقیر مرد توسط قانون که همان پاشنه ی آشیل یک مرد است طلاق عاطفی اتفاق می افتد.مهریه و قوانین غلط مردستیز باعث از بین بردن نقش مثبت و سازنده ی مرد در خانواده شده و قوانین غلط زن و شوهر را همانند دو دشمن مقابل هم قرار می دهد. درهیچ کجای دنیا ،هیچ دین و آیینی و حتی کشورهای مسلمان قوانین اینگونه نیست، مهریه در اسلام هدیه ای برای محبت بین زوجین است وتاکید بر مهر السنهاست وهدیه را به زور نمی گیرند. ازدواج با هیچ منطقی جرم نیست که کیفر داشته باشدو نباید هیچ مردی به خاطر ازدواج تحقیر،مالباخته و زندانی شود. مهریه سو استفاده از نا آگاهی مردان و سند سازی علیه آنان است . مردان رویین تن نیستند که هر بلایی سرشان بیاورند و این خلاف حقوق بشر است .
ناشناس
France
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۳
0
0
خدایی اینقدر مرد رو ضعیف نکنید شما تمامه قدرت مرد رو گرفتید.چهارتا زن ریختن تو خیابون از حقوق برابر گفتن شماهم فقط دارید قانون به سودشون میزارید.حق مرد این وسط چی میشه کدوم دین اسلام قران گفته مرد رو به بند بکشید.زن خیانت میکنه مرد میبینه هیچ کاری نمیتونه انجام بده نه حق زدن داره نه حق شکایت قانون میگه سه تا شاهد توملک شخصی باید شهادت بدن خخ .چطور زن شاخ نشه زن همون زنی هست ادم رو از بهشت بیرون کرد اون عقل نداره از حق میگه حق مرد چیه بدبختی که خرج زن رو در بیاره اگر کوتایی کنه زن میره الانم قانون اکراه رو گذاشته پس زن دوسال مرد رو ترک کنه بعددبگه اکراه دارم جالبه.بازم به سود زن .با این قانون بگید زنها بیان خواستگاری بهتره.چون همه چی عوض شده. زن اجازه زدن داره زن حق طلاق داره زن مهریه داره زن حرفش خریدار داره دوتا اشک بریزه قاضی براش پا میشه شده زن سالاری. روزی بشه ایران پشیمون میشه چرا اینکارو کرد به زن قدرت داده.یادتون باشه شیطان هرکاری خواست انجام بده توسط زن بوده.فقط بااین قانون زندان رو بزرگتر کنید چون شک نکنید بعد تقسط مهریه طرف دوباره برمیگرده فقط ازادی موقت هستو بس. زندانی مردی که میخواست تشکیل خانواده بده بعد قانونی که میخواد مرد رو بهشتی و پاک پیش خدا ببره بدونه داشتن دین به زن
مریم دیهیم
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۳۱
0
0
با سلام
انقدر حقوق زنان را پایمال نکنید، تمام پشتوانه ی زن مهریه شه، هیچ زنی بی دلیل از شوهر و بچه نمیگذره، مردان دارند از این لوایح یک جانبه سو استفاده میکنن، و زن را مورد عسر و حرج قرار میدهند....
قانون ایران هیچ توجهی نکرده به اون زن بیچاره ای که بعد از زندگی طاقت فرسا و عسر و حرج وبیچارگی و دربه دری وقتی طلاق بگیره چه قانونی وضع کروه که آرامش داشته باشه بعد از طلاق...
و تمام فساد جامعه کنونی ما بخاطر همین بی عدالتیهاست...
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار