اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

اعلام بسته جدید کمک اتحادیه اروپا به افغانستان

کمیسیون اروپا بسته جدید کمک ۱۴۶ میلیون یورویی را برای تأمین خدمات بهداشتی، آموزشی و امنیت غذایی در افغانستان تصویب کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 26
کد خبر: ۲۵۸۴۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ کمیسر مشارکت‌های بین‌المللی کمیسیون اروپا در بیانیه‌ای بسته جدید کمک ۱۴۶ میلیون یورویی را برای افغانستان اعلام کرده است. این بسته مالی به منظور تأمین خدمات بنیادی، به ویژه در حوزه‌های بهداشت، آموزش و امنیت غذایی طراحی شده و بر حمایت از حقوق زنان و دختران تأکید دارد.

بر اساس این بیانیه، کمیسر مشارکت‌های بین‌المللی اروپا، سه برنامه کمکی دیگر به ارزش ۴۶ میلیون یورو به امضا رسیده است که شامل ۱۵ میلیون یورو برای برنامه توسعه سازمان ملل، ۱۶ میلیون یورو برای سازمان جهانی بهداشت و ۱۵ میلیون یورو برای صندوق جمعیت سازمان ملل است.

«عبداللطیف نظری»، معاون وزارت اقتصاد حکومت طالبان به طلوع نیوز گفته که ما از کمک‌های کمیسیون اروپا استقبال می‌کنیم. تقاضای ما از جامعه بین‌المللی و نهاد‌های امدادی این است که در زمینه زیربنا‌های توسعه‌ای افغانستان کمک صورت گیرد تا ما فقر را به طور ساختاری از افغانستان محو کنیم».

برخی کارشناسان مسائل اقتصادی افغانستان نیز معتقدند که برای تأثیر بیشتر کمک‌ها در درازمدت، لازم است که این کمک‌ها به پروژه‌های زیربنایی و ایجاد فرصت‌های شغلی اختصاص یابد.

اتحادیه اروپا از سال ۲۰۲۱ تاکنون ۹۰۳ میلیون یورو برای تأمین نیاز‌های بنیادی و معیشت در افغانستان اختصاص داده است.

پیش از این، وزیر مهاجرین حکومت طالبان در دیدار با مسئول اتحادیه اروپا در افغانستان از ضایع شدن کمک‌های بشری انتقاد کرده بود.

این وزارتخانه همچنین خواسته بود تا کمک‌ها در تهیه سرپناه برای مهاجرین بازگشته به افغانستان، کلینیک، مدارس و سایر پروژه‌های اساسی و زیربنایی مصرف شود. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار