تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

یمن، تل‌آویو را با موشک‌های بالستیک هدف قرار داد

ارتش اشغالگر به شلیک یک موشک بالستیک از یمن به تل‌آویو را که آژیر خطر به صدا درآمد و بیش از ۱۷ شهرک نشین زخمی شدند، اذعان کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۰۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 27
کد خبر: ۲۵۸۴۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارتش اشغالگر از پرتاب موشک بالستیک از یمن به تل‌آویو با به صدا درآمدن آژیر خطر در سحرگاه روز جمعه خبر داد.

در حالی که رسانه‌های عبری از اصابت سه موشک از یمن خبر دادند، اذعان کردند که بیش از ۱۷ شهرک نشین زخمی شده‌اند و افزودند که آژیر خطر در تل‌آویو و دیگر شهرک‌های جنوب آن، در شهرک «گوش دان»، در «دشت ساحلی» و «شارون» در شمال آن به صدا درآمد.

رسانه‌های صهیونیستی همچنین گزارش دادند که فعالیت فرودگاه بن گوریون پس از شلیک موشک به سمت «مرکز» (مرکز فلسطین اشغالی) متوقف شد و اشاره کردند که فرودگاه «برای مدتی برخاست و فرود هواپیما‌ها را به حالت تعلیق درآورد».

در جریان این رویداد در تل‌آویو، شبکه ۱۴ عبری از پدافند هوایی اشغالگران انتقاد و تاکید کرد که «اخیراً در جنوب بسیار ضعیف بوده است» و تاکید کرد که این موضوع باعث نگرانی است.

در زمینه نگرانی اشغالگران، رسانه‌های عبری توضیح دادند که «در یمن موشکی پرتاب کردند که توسط رادار‌های خارج از اسرائیل (فلسطین اشغالی) قابل شناسایی نیست، بنابراین هر زمان که بخواهند می‌توانند به تل‌آویو حمله کنند».

منابع یمنی: یافا (تل‌آویو) ناامن است

منابع ارشد یمنی به المیادین فاش کردند که این عملیات بیش از یک نقطه را هدف قرار داد و پیامی به اشغالگران اسرائیلی ارسال کرد که «دشمن باید یافای اشغالی را ناامن بداند».

این منابع توضیح دادند که بیانیه نیرو‌های مسلح یمن شامل تحولات رخ داده و شامل جزئیات عملیات است که آنها آن را کیفی و دقیق توصیف کردند.

این منابع خاطرنشان کردند: نمی‌توان به روایت اشغالگران اسرائیل استناد کرد و همه باید منتظر بیانیه نیرو‌های مسلح یمن باشند که طی ساعات آینده منتشر خواهد شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار