عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

آزمایش موشکی محرمانه تل‌آویو در اروپا

پس از صدور اجازه سازمان نظارت بر محتوای رسانه‌ای رژیم صهیونیستی، منابع عبری‌زبان خبر دادند که تل‌آویو هفته گذشته به صورت محرمانه در کشور استونی دو موشک آزمایش کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 30
کد خبر: ۹۷۰۷۳
به گزارش راهبرد معاصر، کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که سازمان نظارت بر محتوای رسانه‌ای این رژیم اجازه انتشار خبری محرمانه درباره آزمایش موشکی در استونی را صادر کرده است.

پایگاه خبری شبکه صهیونیستی «آی ۲۴»، امروز (جمعه)، به نقل از کانال ۱۳ گزارش داد که این آزمایش، هفته گذشته، در جزیره «سارما» (متعلق به استونی) در دریای بالتیک صورت گرفته است.

طبق این گزارش، نمایندگانی بلندپایه از چهار کشور از جمله کشور‌های عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) نیز در این آزمایش حضور داشته‌اند.

کانال ۱۳ خبر داد که در این آزمایش دو موشک از نوع «تموز» از یک خودروی سبک به سمت اهدافی دریایی شلیک شده است.

کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شده است که اصابت موشک با اهداف یادشده موفقیت‌آمیز بوده است.

این شبکه در ادامه گزارش خود خبر داد که شرکت صهیونیستی «رافائل» متخصص در تولید تسلیحات نظامی، موشک‌های مذکور را با همکاری شرکت «اوشکوش دیفنس» و ارتش استونی توسعه داده است.

در این گزارش اشاره شده است که کشور استونی تعدادی از این موشک‌ها را اخیرا از شرکت رافائل خریداری کرده است.

بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی و ۳۶ ارتش در جهان از موشک‌های یادشده استفاده می‌کنند./فارس
ارسال نظر