هشدار زرد هواشناسی برای رگبار‌های موسمی ۴ استان در روز سه‌شنبه دو برابر شدن حق مدیریت واحد‌های آموزشی در مصوبه شورای حقوق و دستمزد حق التدریس معلمان آموزش و پرورش دو برابر شد + جزییات تعطیلی مدارس به آموزش و پرورش واگذار شد تمدید مهلت ثبت‌نام برای جاماندگان سرویس مدارس ثبت نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ از امروز؛ تاریخ آزمون و شرایط شرکت گواهینامه موتور زنان بالاخره صادر می‌شود؟ خبر مهم آموزش و پرورش درباره اول مهر ۱۴۰۵ / وضعیت فعالیت مدارس جدیدترین جزییات از فوق العاده ویژه فرهنگیان در نیمه دوم ۱۴۰۵ تاریخ دقیق مرحله دوم رتبه بندی معلمان در سال ۱۴۰۵ + جزییات بارش‌های سیل‌آسای شمال ایران ال‌نینو بود یا تورنادو؟ جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید

همدست سلطان سکه کیست و چگونه دستگیر شد

همدست سلطان سکه کیست و چگونه دستگیر شد رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از دستگیری یکی از دلالان سکه و ارز با گردش حساب بانکی ۱۲تریلیون و ۵۵۲ میلیارد ریالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 23
کد خبر: ۲۵۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ نعمت اله علیپور دراین‌باره گفت: پس از  دستگیری سلطان سکه، شناسایی همدستان وی نیز در دستور کار قرار گرفت و در این راستا شخصی به هویت ج. ح مورد شناسایی واقع و در تحقیقات تکمیلی مشخص شد که این فرد با همکاری "وحید مظلومی" معروف به «سلطان سکه»، سکه و ارزها را از بازار جمع آوری کرده و  موجب افزایش قیمت سکه شده بود.

 

علیپور با اشاره به اینکه این فرد مالک یک باب مغازه طلافروشی در بازار  تهران بود، گفت: این فرد در زمان آشفتگی بازار تحت پوشش خرید و فروش طلا، اقدام به معاملات طلای آب شده کرده بود و مجموع گردش حساب‌های بانکی این فرد در بازه زمانی سال‌های ۹۳ تا ۹۷ بالغ بر ۱۲ تریلیون ریال بوده است.

 

وی با بیان اینکه متهم از سال ۹۶ تا کنون متواری است، افزود: در ساعت ۱۱ صبح روز بیست و هفتم مهرماه این سوداگر بازار سکه و ارز در مخفیگاهش دستگیر و به پلیس امنیت اقتصادی منتقل شد.

 

به گفته رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت پس از دستگیری این فرد و  با دستور مقام قضائی بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال از حساب بانکی وی توقیف شد و در حال حاضر نیز متهم با دستور دادسرای عمومی و انقلاب تهران با قرار وثیقه در اختیار پلیس کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی قرار دارد تا دیگر جرائم احتمالی‌اش کشف و ضبط شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار