دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

تمام تحریم‌ها علیه ترکیه لغو شد

رئیس جمهور آمریکا از صدور فرمان لغو تحریم‌های وضع شده علیه ترکیه به دلیل حمله نظامی این کشور به شمال شرقی سوریه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 23
کد خبر: ۲۵۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه در یک نشست خبری در کاخ سفید اعلام کرد به وزارت خزانه‌داری این کشور دستور داده است که کلیه تحریم‌های وضع شده علیه ترکیه در روز 14 اکتبر (22 مهر) به دلیل حمله این کشور به نیروهای کُرد متحد آمریکا در شمال شرقی سوریه را لغو کند.

 

دونالد ترامپ در این نشست خبری با اعلام خبر دائمی شدن آتش‌بس در شمال شرقی سوریه گفت: «اوایل بامداد امروز دولت ترکیه به ما خبر داد که عملیات نظامی خود در سوریه را متوقف خواهند کرد. بدین ترتیب آتش‌بس در منطقه دائمی خواهد شد؛ هرچند در آن بخش از دنیا گاهی واژه دائمی زیر سؤال می‌رود. ولی به هر حال فکر می‌کنم این آتش‌بس دائمی خواهد بود.»

 

وی افزود: «بنابراین من به وزیر خزانه‌داری گفته‌ام که تحریم‌های اعمال‌شده در 14 اکتبر را که در پاسخ به عملیات رزمی ارتش ترکیه علیه کُردها در شمال سوریه وضع شده بود، لغو کند. تحریم‌ها برداشته خواهد شد، مگر اینکه اتفاق دیگری رخ دهد که باعث ناراحتی ما شود.»

 

رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص ادامه حضور نظامی کشورش در منطقه گفت: «ما از کشورهایی که قدم پیش می‌گذارند که به تأمین امنیت منطقه کمک کنند، استقبال می‌کنیم. کشورهای منطقه باید به تأمین امنیت مرزهای سوریه و ترکیه کمک کنند و ما نمی‌خواهیم در این کار دخالت داشته باشیم. ما امنیت مناطق نفتی را تضمین کرده‌ایم و شماری از نیروهای ما در آن مناطق حضور دارند. ما در آینده تصمیم خواهیم گرفت که در این مورد چه کاری انجام دهیم.»

 

ترامپ در ادامه خاطرنشان کرد: «ما انتظار داریم که ترکیه به تعهداتش در مبارزه با داعش عمل کند. ما از کشورهای اروپایی می‌خواهیم که اتباع داعشی خود را بازگردانند و محاکمه کنند. آنها مدت‌های زیادی از انجام این کار طفره رفتند و اکنون وقت خوبی است که این کار را انجام دهند.»

 

وی سپس بار دیگر به انتقاد از حضور نظامی آمریکا در کشورهای مختلف جهان پرداخت و اظهار داشت: «از روزی که من به کاخ سفید آمدم بیش از 2.5 تریلیون دلار برای تقویت نیروی نظامی کشور هزینه شده است و ما اجازه نمی‌دهیم که این نیروی نظامی با حضور در جنگ‌هایی که هیچ ارتباطی با آن ندارد، تضعیف شود. این اتفاق دیگر نخواهد افتاد و ما اجازه وقوع چنین اتفاقی را نخواهیم داد. ما تنها باید زمانی از ارتش خود استفاده کنیم که امنیت ملی‌مان در خطر باشد و یا در مواردی که هدف و برنامه مشخصی داشته باشیم و بتوانیم پس از آن از بحران خارج شویم.»

 

ترامپ در پایان گفت: «وظیفه ارتش ما این نیست که پلیس دنیا باشد. کشورهای دیگر باید مسئولیت خود را در این زمینه انجام دهند. اقداماتی که ما اخیراً انجام دادیم، در همین راستا هستند.»

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار