دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

مضحک ترین مواضع نتانیاهو علیه ایران از نگاه اسپوتنیک

خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی کوتاه و به مناسبت هفتادمین سالروز تولد بنیامین نتانیاهو، برشی به مضحک ترین و پوچ ترین مواضع نخست وزیر صهیونیست ها علیه ایران زده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 22
کد خبر: ۲۵۶۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنیامین نتانیاهو این روزها و بدلیل شکست نسبی اش در پروسه انتخابات کنست اسرائیل در انزوای مطلق بسر می برد. دست و پا زدن های او برای تشکیل کابینه و کسب آرای اکثریت نیز تا به امروز به جایی نرسیده است.

 

در همین باره و در آستانه هفتادمین سالروز تولد نخست وزیر اسرائیل، خبرگزاری اسپوتنیک اقدام به ابتکار عمل جالبی زده است.

 

خبرگزاری اسپوتنیک بخش هایی از خنده دار ترین و پوچ ترین اظهارات نخست وزیر اسرائیل در اینباره را گرد آورده است.

 

برنامه هسته ای و توسعه ی «سرّی» تسلیحات اتمی

ما می دانیم که شما چه کارهایی، چه زمانی و در کجا انجام می دهید. ما به افشای دروغ ها و تخلفات شما ادامه خواهیم داد.ایران آزمایش هایی را برای گسترش سلاح های هسته انجام می دهد. هنگامی که ایران متوجه شد که ما محل مورد نظر را کشف کردیم، اقدامی که صورت دادند این بود که این محل را از بین بردند.

 

اسرائیل هرگز به این رژیم که خواستار نابودی ما است اجازه نمی دهد به سلاح هسته ای دست یابد. نه امروز، نه در ده سال آینده - هیچگاه!

 

2. تحریم ها و قدردانی از غرب برای اعمال فشار بر ایران
نتانیاهو گفت: الان زمان گفتگو با ایران نیست. اکنون زمان افزایش فشار بر ایران است.


وی در حساب شخصی خود در توئیتر نوشت: سال هاست که من خواستار از سرگیری تحریم ها علیه رژیم خونخوار و تروریستی ایران هستم که همه جهان را تهدید می کند. از دونالد ترامپ برای این اقدام تاریخی قدردانی می کنم.


این چیزی است که من می خواهم به رهبران اروپا و سایر کشورها بگویم. به جای اینکه با دیکتاتورهای ایران معاشرت کنید، به آمریکا، اسرائیل و بخش بزرگی از کشورهای جهان عرب در حمایت از تحریم های جدید علیه ایران بپیوندید که همه ما و تمامی کشورهای جهان را تهدید می کند.

 

نتانیاهو پس از امضای توافق برجام و لغو تحریم ها ایران در سال 2015 بارها اعلام کرد: من هشدار دادم که ایران پس لغو تحریم ها علیه این کشور، همانند یک ببر گرسنه رفتار خواهد کرد و ملل را یکی پس از دیگری می بلعد. این همان چیزی است که ایران امروزه انجام می دهد.

 

3. ایران یک رادیکال شیعه خطرناک است که قصد دارد خاورمیانه را فتح کند
نخست وزیر اسرائیل اعلام کرد: بزرگترین تهدید در این جهان، آمیزه ای از اسلام شبه نظامی و سلاح هسته ای است. ما نباید اجازه این کار را بدهیم.

 

بنیامین نتانیاهو در دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در سوچی که در سپتامبر سال جاری صورت گرفت گفت: بزرگترین خطر، اسلام افراطی شیعه است که از سوی ایران رهبری می شود و به دنبال دستیابی به سلاح هسته ای و فتح خاورمیانه است.تا زمانی که رژیم ایران به دنبال نابودی اسرائیل باشد، ایران دشمنی بزرگتر از اسرائیل نخواهد داشت.

ارسال نظر