سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

نماینده مجلس: علت حادثه معدن طبس تا ۱۰ روز آینده علت مشخص می‌شود

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: باتوجه‌به حادثه معدن طبس، در حال بررسی علت و چرایی این حادثه هستیم و تا ده روز آینده علت مشخص شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 29
کد خبر: ۲۵۸۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: باتوجه‌به حادثه معدن طبس، در حال بررسی علت و چرایی این حادثه هستیم و تا ده روز آینده علت مشخص شود.

رضا علیزاده با اشاره به حادثه معدن طبس افزود: معدن طبس، معدن کاملاً خصوصی است و در آن زغال‌سنگ استخراج می‌شود؛ و این کار در این معدن کاملاً به شکل سنتی برداشت می‌شود

وی با اشاره به اینکه که از بیش از ۲۰۰ معدن زغال سنگ در ایران فقط یک مورد دولتی است، بیان کرد: اندازه این معادن کوچک و متوسط است و معدن طبس جزو شش معدن بزرگ در کشور محسوب می‌شود؛ اما بر اساس استاندارد‌های جهانی جزو معادن کوچک حساب می‌شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه در معادن استخراج ذغال‌سنگ به‌مرور گاز متان ایجاد می‌شود، گفت: در این معادن از طریق تهویه و دیگر امکانات، این گاز به خارج از معدن منتقل می‌شود و بعضاً حفره‌های بزرگی در این لایه‌ها وجود دارد که تحت‌فشار گاز متان هستند و وقتی کنده‌کاری انجام می‌شود دچار انفجار می‌شوند، زیرا گاز متان با اکسیژن ترکیب شده است.

علیزاده در خصوص نظارت بر معادن هم افزود: ۴۵۶ ماده آیین‌نامه ایمنی معادن از سوی وزارت کار تصویب شده و موظف است اجرا و همچنین کنترل کند. متأسفانه این آئین‌نامه‌ها به‌درستی اجرا نمی‌شوند و نظارت کاملی در این باره وجود ندارد.

وی با اشاره به اختلاف بر سر مسئولیت نظارت بر معادن عنوان کرد: وزارت کار اعتقاد دارد نظام‌مهندسی معادن باید کار نظارت بر امنیت و ایمنی معدن‌ها را انجام دهد؛ اما نظام‌مهندسی می‌گوید، چون حاکمیتی نیست نمی‌تواند این کار را انجام دهد و وزارت کار باید انجام دهد. وزارت کار هم عنوان می‌کند مأمور برای بازرسی ارسال می‌کند و کار گزارش در این زمینه را انجام داده است. متأسفانه نظارت بر عملکرد معادن از منظر امنیت و ایمنی وجود ندارد و آئین‌نامه‌های مصوب وزارت کار به‌درستی اجرا نمی‌شود و باتوجه‌به حادثه معدن طبس، در حال بررسی علت و چرایی این حادثه هستیم تا طی ۱۰ روز آینده علت مشخص شود. / ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر