فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور

درخواست 150 نماینده از هیئت رئیسه مجلس برای اولویت قرار دادن طرح ساماندهی کارکنان دولت

نمایندگان مجلس از هیئت رئیسه مجلس درخواست کرده اند تا طرح ساماندهی کارکنان دولت را در اولویت صحن مجلس قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 10
کد خبر: ۱۲۸۸۷۲

به گزارش راهبرد معاصر  150 نماینده مجلس از هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی درخواست کرده اند تا طرح ساماندهی کارکنان دولت را در اولویت صحن مجلس قرار دهند.

همچنین مجلس از دولت درخواست کرده است که تا چند روز آینده لایحه ای درباره سروسامان دادن به استخدام ها به مجلس ارسال کند.

در همین رابطه، رمضانعلی سنگدوینی نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار با فارس، اظهار داشت: مجلس 45 روز به دولت زمان داده بود تا لایحه مذکور را به مجلس ارسال کند که هنوز منتظر ارسال این لایحه هستیم.

وی افزود: در این درخواست آمده است که اگر دولت اقدام به ارسال لایحه مذکور نکند طرح مجلس با فوریت در دستورکار صحن علنی مجلس قرار بگیرد.

همچنین طبق شنیده ها دیروز رئیس مجلس با 4 تن از نمایندگان مجلس جلسه ای درباره این موضوع داشته و قرار شده است فردا (دوشنبه) آقای قالیباف میزبان رئیس سازمان استخدامی کشور باشد تا درباره این موضوع تصمیم گیری نهایی شود.

کلمات کلیدی: نماینده مجلس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار