حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد
عضو جنبش حماس:

جنبش عدم تعهد علیه جنایات رژیم صهیونیستی سکوت نکند

«عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس خواستار تحرک فوری جنبش عدم تعهد علیه جنایات رژیم صهیونیستی شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 24
کد خبر: ۲۵۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  «عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس از شرکت کنندگان در هجدهمین نشست سران عدم تعهد در باکو ـ پایتخت آذربایجان ـ درخواست کرد دست به تحرکی فوری علیه تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی زده و موضعی قاطع در این زمینه اتخاذ کنند.

 

وی بر اهمیت نقش نهادهای منطقه‌ای و بین‌المللی در حمایت از مسائل و قضایای عادلانه و در راس آن مساله فلسطین و دفاع از حقوق ملت‌ها و مبارزات آنها علیه استعمار و اشغالگری در راه رسیدن به آزادی و تعیین سرنوشت خود تاکید کرد.

 

الرشق اشاره کرد که جنبش متبوعش نقش و جایگاه این نهادها را در سایه جانبداری علنی آمریکا از رژیم اشغالگر صهیونیستی و برنامه‌های آن بسیار مهم می‌داند.

 

وی ضمن تمجید از کشور آذربایجان به خاطر میزبانی نشست سران عدم تعهد، از این کشور به خاطر مواضعش در حمایت از مساله فلسطین و مبارزات فلسطینیان تقدیر و تشکر کرد.

 

عزت الرشق تاکید کرد که در این اجلاس باید قطعنامه‌هایی در حمایت از ملت فلسطین و مبارزات آن در مسیر آزادسازی سرزمین و مقدسات خود و تشکیل کشور مستقل خویش به پایتختی قدس شریف صادر شود.

 

حماس این اجلاس را فرصتی مناسب برای اتخاذ مواضع قاطع و فوری علیه اشغالگری رژیم صهیونیستی دانست.

 

الرشق تاکید کرد که کشورهای شرکت کننده در این اجلاس، در سایه تشدید تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت، سرزمین و مقدسات اسلامی و مسیحی فلسطین و در راس آن مسجد مبارک الاقصی باید به مسئولیت‌های تاریخی خود در حمایت از ملت فلسطین عمل کنند.

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار