دستور ترامپ برای ازسرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود

استقبال حماس از دعوت «نصرالله» برای مقابله با معامله قرن

یکی از اعضای ارشد حماس از دعوت دبیرکل حزب‌الله برای گفت‌وگوی لبنانی-فلسطینی با هدف مقابله با معامله قرن و اسکان دائمی آوارگان استقبال و تأکید کرد،مذاکره مشترک بهترین وسیله برای مقابله با موارد مذکور است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 26
کد خبر: ۱۲۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر ،  «رأفت مرة» رئیس دایره اطلاع‌رسانی حماس در خارج از دعوت «سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزب الله برای مذاکرات لبنانی-فلسطینی با هدف مقابله با «معامله قرن»، اسکان دائمی آوارگان و نیز تأکید بر حق بازگشت استقبال کرد.

 

بر اساس گزارش شبکه «المنار»، مره در بیانیه‌ای اعلام کرد: دعوت نصرالله در زمان مناسب مطرح شد، گفت‌وگوی لبنانی-فلسطینی بهترین و قویترین وسیله برای مقابله با معامله قرن و پیامدهایش است خصوصا اینکه تلاش‌هایی در زمینه تحمیل اسکان آوارگان و کنار زدن حق بازگشت در جریان است.

 

سید حسن نصرالله در سخنرانی شنبه (دیروز) خود اعلام کرد: همه ما سخنان مسئولان آمریکایی را در خصوص آغاز اجرای معامله قرن شنیدیم و گام اول که اعلام شده در نشست اقتصادی بحرین برداشته خواهد شد و پس از آن اقدامات بعدی نیز صورت خواهد گرفت.

 

سید حسن نصرالله همچنین از موضع واحد همه گروههای فلسطینی در تحریم نشست بحرین تمجید کرد و آن را یک موضع‌گیری واقعی دانست .

دبیرکل حزب‌الله در ادامه خواستار برگزاری نشستی فوری میان گروه‌های فلسطینی و لبنانی در راستای مقابله با معامله قرن شد و گفت که برای این موضوع حتما نیاز نیست کنفرانس و امثال آن برگزار شود.

 

معامله قرن یا توافق نهایی، طرحی به پیشنهاد دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت عربستان، برای پایان منازعه «اسرائیل» با فلسطین و مقدمه‌ای برای عادی‌سازی روابط عربی اسرائیلی است. در این طرح و مذاکرات بعدی، مسئله آوارگان با «وطن جایگزین» در خارج از فلسطین اشغالی حل و «حق بازگشت» آوارگان فلسطینی به کشورشان برای همیشه لغو می‌شود.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار