اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا
عضو جنبش حماس:

جنبش عدم تعهد علیه جنایات رژیم صهیونیستی سکوت نکند

جنبش عدم تعهد علیه جنایات رژیم صهیونیستی سکوت نکند «عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس خواستار تحرک فوری جنبش عدم تعهد علیه جنایات رژیم صهیونیستی شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 24
کد خبر: ۲۵۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  «عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس از شرکت کنندگان در هجدهمین نشست سران عدم تعهد در باکو ـ پایتخت آذربایجان ـ درخواست کرد دست به تحرکی فوری علیه تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی زده و موضعی قاطع در این زمینه اتخاذ کنند.

 

وی بر اهمیت نقش نهادهای منطقه‌ای و بین‌المللی در حمایت از مسائل و قضایای عادلانه و در راس آن مساله فلسطین و دفاع از حقوق ملت‌ها و مبارزات آنها علیه استعمار و اشغالگری در راه رسیدن به آزادی و تعیین سرنوشت خود تاکید کرد.

 

الرشق اشاره کرد که جنبش متبوعش نقش و جایگاه این نهادها را در سایه جانبداری علنی آمریکا از رژیم اشغالگر صهیونیستی و برنامه‌های آن بسیار مهم می‌داند.

 

وی ضمن تمجید از کشور آذربایجان به خاطر میزبانی نشست سران عدم تعهد، از این کشور به خاطر مواضعش در حمایت از مساله فلسطین و مبارزات فلسطینیان تقدیر و تشکر کرد.

 

عزت الرشق تاکید کرد که در این اجلاس باید قطعنامه‌هایی در حمایت از ملت فلسطین و مبارزات آن در مسیر آزادسازی سرزمین و مقدسات خود و تشکیل کشور مستقل خویش به پایتختی قدس شریف صادر شود.

 

حماس این اجلاس را فرصتی مناسب برای اتخاذ مواضع قاطع و فوری علیه اشغالگری رژیم صهیونیستی دانست.

 

الرشق تاکید کرد که کشورهای شرکت کننده در این اجلاس، در سایه تشدید تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت، سرزمین و مقدسات اسلامی و مسیحی فلسطین و در راس آن مسجد مبارک الاقصی باید به مسئولیت‌های تاریخی خود در حمایت از ملت فلسطین عمل کنند.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار