آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

شوماخر پس از ۱۱ سال آفتابی شد

اسطوره فرمول یک برای اولین بار بعد از ۱۱ سال، در یک مراسم حضور پیدا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 02
کد خبر: ۲۵۹۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، میشائیل شوماخر، اسطوره فرمول یک برای اولین بار پس از بیش از یک دهه پس از حادثه اسکی، در مراسم عروسی دخترش در اسپانیا در انظار عمومی ظاهر شد.

شوماخر که از زمان این حادثه وحشتناک توسط خانواده اش محافظت می‌شود، در مراسم عروسی جینا ماری که در مایورکا برگزار شد، دیده شد. فقط اعضای خانواده و بستگان نزدیک اجازه حضور در این مراسم را داشتند.

این اولین باری است که او بعد از حادثه اسکی در معرض دید عموم قرار گرفته و با این حال از مهمانان این مراسم خواسته شده است که برای جلوگیری از عکس گرفتن، تلفن همراه خود را همراه نداشته باشند.

سال گذشته، ژان تاد دوست دیرینه مایکل و رئیس سابق فراری و فدراسیون جهانی اتومبیلرانی فاش کرده بود که مایکل دیگر مثل قبل نیست و خیلی فرق کرده است. بعد از اتفاقی که برای این راننده پرافتخار در جریان اسکی رخ داد، زندگی او متفاوت شده است.

علیرغم استفاده از کلاه ایمنی، شوماخر در دسامبر ۲۰۱۳ دچار آسیب مغزی شد و اگر از وسایل حفاظتی استفاده نمی‌کرد قطعاً جانش را از دست می‌داد. او با هواپیما به بیمارستان گرنوبل منتقل شد و تحت چندین عمل جراحی قرار گرفت. شوماخر مدت زمان طولانی را در مراقبت‌های پزشکی گذراند و خانواده‌اش تلاش کردند تا حریم خصوصی او را حفظ کنند.

شوماخر و همسرش کورینا دو فرزند دارند و دخترشان این هفته در یک مراسم خصوصی در مایورکا اسپانیا ازدواج کرد.

شوماخر سال ۲۰۱۲ از مسابقات حرفه‌ای بازنشسته شد و به عنوان بهترین ورزشکار تاریخ فرمول یک شناخته می‌شود که هفت عنوان قهرمانی جهان و ۹۱ قهرمانی در مسابقات جایزه بزرگ کسب کرده است./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار