زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

عادل الجبیر: به هیچ عنوان با ایران مذاکره نمی‌کنیم

وزیر مشاور در امور خارجه سعودی مدعی شد که تا زمان تغییر رفتار ایران، دولت سعودی مذاکره‌ای با این کشور نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 24
کد خبر: ۲۵۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، «عادل الجبیر» وزیر مشاور در امور خارجه سعودی، با حمله به جمهوری اسلامی ایران، مدعی شد که تنها از راه فشار حداکثری می‌توان ایران را به پای میز مذاکره آورد.

 

الجبیر در گفت‌و‌گو با رزونامه «لیبراسیون» فرانسه، افزود: «ما خواهان تغییر رفتار ایران هستیم نه تغییر نظام حکومتی این کشور؛ نظام حکومتی به خود مردم ایران مربوط می‌شود. ما نمی‌دانیم که ایران یک انقلاب است یا دولت؛ هر زمانی که ما برای رسیدن به یک راه‌حل با ایران تلاش کردیم؛ با مرگ و خرابکاری پاسخ ما را داد.»

 

این مقام سعودی در ادامه در اظهاراتی متناقض گفت: «عربستان سعودی مخالف هرگونه گفت‌و‌گویی با ایران است و این کشور باید رفتار خود را تغییر دهد.»

 

او در بخش دیگری از سخنان خود مدعی شد که توافق میان دولت مستعفی «منصور هادی» و شبه‌نظامیان شورای انتقالی جنوب نزدیک است.

منبع: فارس

ارسال نظر