به گزارش راهبرد معاصر؛ حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی رییس ستاد اقامه نماز کشور این روزها و در سخنان متعددی نسبت به بی توجهی به مقوله بسیار مهم نماز هشدار می دهند.
حجت الاسلام محسن قرائتی، شب گذشته و در دیدار با مردم بیرجند اظهار کرد: ۱۸ میلیون دانشآموز، دانشجو و معلم در کشور داریم که در ۱۰۰ روز ایام تابستان برای آنان برنامهای نداشتیم که این یک خسارت بزرگ است.
وی با بیان اینکه برنامههای مذهبی باید کوتاه، مختصر، ولی مفید باشد، افزود: برای امام حسین (ع) موقوفات زیادی وجود دارد، اما در حوزه علوم قرآنی و به ویژه تفسیر چقدر وقف داریم؟
رئیس ستاد اقامه نماز کشور بیان کرد: در ایام محرم و صفر منبرهای زیادی در شهرها وجود دارد، اما به راستی چقدر از این منبرها و فعالیت مساجد به توضیح و تفسیر آیات قرآن کریم اختصاص مییابد در حالی که اصل منبر همین است.
حجتالاسلاموالمسلمین محسن قرائتی ظهر امروز در جمع طلاب حوزه علمیه رضویه بیرجند، با بیان اینکه طلاب جوان به سمت مطالعه کتابهای مفید و استفاده دقیق از زمان بروند، اظهار داشت: طلاب جوان باید تحصیل همراه با تفریح و ورزش را داشته باشند و از عمر خود به نحو مطلوب استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه از اقدامات نادرست در گذشته در حوزه علمیه، تعطیلی روزهای پنجشنبه بود که امروز برداشته شده است، بیان داشت: تعطیلات ما زیاد است و همچنین بسیاری از فیلمها و سخنرانیها بار معنایی و مفهومی ندارد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور خطاب به طلاب با تأکید بر اینکه برای کسب مدرک درس نخوانید، خواندن کتابهای مجمعالبیان و المیزان را به طلاب توصیه کرد و افزود: هر طلبه باید تفسیر یک جزء قرآن را بداند و درس خود را برای خدا خوب بخواند.
قرائتی مطرح کرد: بسیاری از کتابهایی که در حوزه علمیه خواهران تدریس میشود، بیفایده است لذا علم باید مفید باشد و یا مشکلی از جامعه و شخص حل کند.
وی با تأکید بر اینکه حوزههای علمیه پاسخگوی نیاز جامعه نیستند، بیان داشت: روحانیون به سمت بیان از طریق قصهگویی و قصههای قرآنی بروند و یک روحانی باید حداقل در هفتهای یک جلسه با دانشآموزان مدارس همکلام شود.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور خطاب به مسؤولان در خصوص بیتوجهی به نماز اول وقت، تبیین کرد: نسل نو را نباید رها کرد بنابراین مسؤولان باید در روز قیامت جواب دهند که چرا به اقامه نماز اول وقت در مدارس بیتوجهی میکنند.
قرائتی با ابراز گلایه از کمرنگ شدن وضعیت نماز دولت فعلی، بیان داشت: بنده به معاون اول رئیس جمهور(جهانگیری) هم گفتم که من خواهم گفت که در زمان شما وضعیت توجه به نماز کمرنگ شد.
وی با اشاره به اینکه انسان در معرض بسیاری از خسارتها قرار دارد و کسی که در مسیر پروردگار حرکت نکند به خود خسارت زده است، عنوان کرد: طلبهها حتی اگر آموزش و پرورش به آنها هزینه هم ندهد، حداقل هفتهای یکبار برای خدا به مدارس نزدیک منازل خود بروند و اقامه نماز داشته باشند، نمیتوان گفت چون تأمین اعتبار نمیشود، نماز را رها کرد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور در پایان متذکر شد: هر کاری میتوانید انجام دهید اما نماز اول وقت در مدارس تعطیل نشود، طلبهای که حاضر نباشد برای نسل جدید کشور در هفتهای نیم ساعت وقت بگذارد از طلبگی بیرون برود.