گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

واکنش پنتاگون درباره احتمال پاسخ اسرائیل به ایران

«سابرینا سینگ» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا شامگاه پنجشنبه گفت آمریکا نمی‌خواهد شاهد گسترده شدن درگیری در منطقه باشد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 04
کد خبر: ۲۵۹۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ او همچنین گفت واشنگتن به‌دنبال جنگ با هیچ گروه، سازمان و با کشوری در منطقه غرب آسیا نیست.

سخنگوی پنتاگون در ادامه و درباره عملیات «وعده صادق ۲» ایران در پاسخ به اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

او گفت: ما درباره جزئیات پاسخ اسرائیل به ایران رایزنی می‌کنیم، اما این به معنای مشارکت واشنگتن در آن نیست.

در همین راستا، یک مقام آمریکایی هم به رویترز گفت ایالات متحده اسرائیل هنوز تصمیم نگرفته چگونه به ایران پاسخ دهد.

او گفت: «ما به رایزنی با اسرائیلی‌ها درباره پاسخ آنها به حمله سه‌شنبه ایران ادامه می‌دهیم و ما درک می‌کنیم که آنها همچنان در حال تصمیم‌گیری درباره این هستند که دقیقا چه اقدامی می‌خواهند انجام دهند».

جمهوری اسلامی ایران تهدید کرده اگر رژیم صهیونیستی به شرارت‌های خود ادامه دهد، پاسخ تهران شدیدتر خواهد بود.

نمایندگی ایران در سازمان ملل هم با صدور بیانیه‌ای به کشور‌های ثالث هشدار داد در این نزاع دخالت نکنند وگرنه هدف مشروع خواهند بود.

سینگ در ادامه کنفرانس خبری خود بار دیگر بر حمایت از رژیم صهیونیستی تاکید کرد و گفت: نیرو‌های ما در خاورمیانه در صورت درخواست کمک اسرائیل، آماده هستند.

سخنگوی پنتاگون همچنین به درگیری حزب‌الله و رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت اختلافی بین وزیر دفاع آمریکا و شورای امنیت ملی درباره حملات اسرائیل به لبنان وجود ندارد.

درگیری زمینی بین نظامیان اشغالگر و رزمندگان حزب‌الله در حالی ادامه دارد که صهیونیست‌ها متحمل تلفات سنگینی شده‌اند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر