سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

جهاد اسلامی: ایران در همه شرایط از فلسطین حمایت می کند

جهاد اسلامی: ایران در همه شرایط از فلسطین حمایت می کند دبیر کل جهاد اسلامی فلسطین در نخستین سالگرد حمله هفتم اکتبر به دشمن صهیونیست اقدام به صدور بیانیه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 07
کد خبر: ۲۵۹۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، زیاد النخاله، دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در نخستین سالگرد حمله هفتم اکتبر به سرزمین‌های اشغالی اقدام به صدور بیانیه کرد.

 

در این بیانیه آمده است: در حالی نخستین سالگرد حمله هفتم اکتبر را گرامی می‌داریم که مردم ما به دلیل توحش صهیونیست‌ها دچار مصیبت عظیم شده و فلسطین جهان را پر از جهاد کرده است. طی یک سال اخیر گردان‌های قدس در تمامی جبهه‌های نبرد از غزه تا کرانه باختری حضور برجسته ای داشته‌اند.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: رزمندگان ما در گردان‌های قدس در جبهه لبنان دوش به دوش رزمندگان مقاومت اسلامی می‌جنگند. از روز اول نبرد، تصمیم ما در مورد وحدت نیروهای مقاومت در میدان مشخص بود و به برادران جنبش حماس اجازه دادیم که نبرد سیاسی را رهبری کنند.

 

این بیانیه تاکید دارد: ما برای استقرار آتش بس و مبادله اسرا میان طرفین آمادگی داریم و این دشمن صهیونیست است که در این مسیر سنگ اندازی می‌کند. من به مردم لبنان، مجاهدان آنها و روح شهید بزرگوار، رهبر و نماد مقاومت سید حسن نصرالله درود می‌فرستم.

 

دبیر کل جنبش جهاد اسلامی می‌افزاید: ما به برادران خود در یمن و نقش برجسته آنها در حمایت از مقاومت در غزه به رهبری برادر سید عبدالملک الحوثی درود می‌فرستیم. ما به جمهوری اسلامی ایران که از ابتدا از آرمان فلسطین حمایت کرده و با وجود همه شرایط از مقاومت حمایت می‌کند، ادای احترام می‌کنیم.

 

این بیانیه در پایان تاکید دارد: اتحاد نیروهای مقاومت در منطقه از ضروریات پیروزی است و اتحاد ملت فلسطین یکی از مهمترین وظایف در مقابله با دشمن است./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار