واکنش نبیه بری به شایعات جنگ قریب‌الوقوع و انتقال پیام تهدیدآمیز به لبنان مذاکره‌کننده ارشد اوکراین: حاضر نیستیم خاک خود را به روسیه واگذار کنیم ادعای تکراری کانادا درباره دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ترامپ: به زودی عملیات زمینی در ونزوئلا را آغاز خواهیم کرد آمریکا گرین کارت مهاجران ۱۹ کشور از جمله ایران را بازبینی می‌کند حملات شدید اسرائیل به دمشق؛ ۴ نفر کشته شدند آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد 

آمریکا متعهد به امنیت اسرائیل است

لیندسی گراهام، سناتور جنگ طلب جمهوری‌خواهان که به اظهارات افراط گرایانه شهرت دارد در دیدار با بنیامین نتانیاهو بار دیگر از تعهد واشنگتن در پشتیبانی از این رژیم خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 08
کد خبر: ۲۵۹۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، لیندسی گراهام، سناتور ارشد حزب جمهوری‌خواه آمریکا در سالروز عملیات طوفان الاقصی در رأس هیأتی از سناتورهای آمریکایی که به اراضی اشغالی سفر کرده است با نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

سناتور جنگ طلب جمهوری‌خواهان که به اظهارات افراط گرایانه شهرت دارد در دیدار با بنیامین نتانیاهو بار دیگر از تعهد واشنگتن در پشتیبانی از این رژیم خبر داد.

 

گراهام در شرایطی به اراضی اشغالی سفر کرده که آمریکا هم اکنون گریبانگیر طوفان‌های سهمگین طبیعی است و در پی آن، به شماری از ایالت‌های آن، خسارت هنگفتی وارد آمده و با وجود این، بدون توجه منافع مردم این کشور بار دیگر از حمایت تمام قد دولت این کشور از رژیم خونریز صهیونیستی سخن گفت.

 

وی در دیدار با نتانیاهو بار دیگر ماهیت آمریکایی جنایت این رژیم را بار دیگر بر ملأ کرد و تاکید کرد: «شما در جنگ ما و در دفاع از ما وارد معرکه شده‌اید و ایالات متحده در این جنگ از شما پشتیبانی خواهد کرد.»

 

گراهام در این دیدار بار دیگر به یاوه گویی علیه ایران و برنامه صلح آمیز هسته‌ای کشورمان پرداخت./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار