انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران

ترامپ: مهاجران «ژن‌های بد» وارد جامعه آمریکا می‌کنند

نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مدعی شد که مهاجران غیرقانونی دارای «ژن‌های بد» هستند و ورود آنها به آمریکا باید ممنوع شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 08
کد خبر: ۲۵۹۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ این کشور بار دیگر با انتقاد از سیاست مهاجرتی دولت کنونی مدعی شد که مهاجران غیرقانونی «ژن‌های بد» را وارد جامعه آمریکا می‌کنند.

 

وی با ادعای اینکه مهاجران به علت «داشتن ژنهای بد» مرتکب قتل در آمریکا می‌شوند مدعی شد که هم‌اکنون جامعه آمریکا به علت سیاست‌های مهاجرتی غلط، پُر از ژنهای بد است.

 

این تازه‌ترین اظهارات ترامپ درباره این ادعای اوست که مهاجران در حال تغییر ساختار ژنتیکی کشور هستند. پارسال نیز ترامپ مدعی شد که مهاجران غیرقانونی «خون کشور ما را مسموم می‌کنند.

 

اواخر مرادماه نیز «جی‌دی ونس» معاون انتخاباتی دونالد ترامپ در گفت‌وگو با شبکه «ای‌بی‌سی‌نیوز» با انتقاد از سیاست‌های مهاجرتی دولت جو بایدن و کامالا هریس اعلام کرد که در صورت پیروزی در انتخابات اخراج مهاجران غیرقانونی از آمریکا را با اخراج یک میلیون نفر آغاز خواهند کرد.

 

وی دراین‌باره گفت: شما باید با آنچه دست‌یافتنی است شروع کنید؛ فکر می‌کنم اگر روند اخراج را با شمار زیادی از جنایت‌کاران خشن شروع کنید و اینکه شرایط استخدام نیروی کار غیرقانونی را سخت‌تر کنید که موجب کاهش دست‌مزدها در آمریکا شده، تصورم این است قسمت زیادی از مسیر حل مسئله مهاجران غیرقانونی را طی کرده‌اید.

 

معاون انتخاباتی ترامپ در ادامه افزود: خیلی جالب است که مردم روی این مسئله تمرکز دارند، اما چطور می‌توان ۱۸ میلیون مهاجر را اخراج کرد؟ با یک میلیون شروع کنیم؛ و این چیزی است که کامالا هریس در آن شکست خورده و ما می‌توانیم از همین جا آغاز کنیم.»/ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار