ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

هشدار آمریکا به اسرائیل درباره هرگونه اقدام علیه ایران

هشدار آمریکا به اسرائیل درباره هرگونه اقدام علیه ایران مقام‌های مطلع می‌گویند که مشاور امنیت ملی کاخ سفید در تماس تلفنی با یک وزیر صهیونیست، گفته که اقدام تل‌آویو علیه ایران، عواقبی برای نیرو‌ها و منافع آمریکا در منطقه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 08
کد خبر: ۲۵۹۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ پایگاه خبری «آکسیوس» امروز (سه‌شنبه) از تماس تلفنی «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید با «ران درمر» وزیر امور راهبردی در کابینه رژیم صهیونیستی خبر داد.

دو مقام آمریکایی به آکسیوس گفتند که در جریان این تماس، که روز جمعه انجام شد، سالیوان به درمر گفت که آمریکا از اسرائیل انتظار دارد درمورد برنامه‌هایش برای اقدام علیه ایران، توضیحات روشن و شفافی ارائه دهد.

طبق این گزارش، مشاور امنیت ملی کاخ سفید به این وزیر صهیونیست گفته که اقدام تل‌آویو علیه ایران، قطعا پیامد‌هایی برای نیرو‌ها و منافع آمریکا در منطقه خواهد داشت.

یکی از منابع آکسیوس توضیح داد که سالیوان به درمر گفته اگر آمریکا نداند اسرائیلی‌ها چه اقدامی انجام می‌دهند، به‌طور خودکار برای مقابله با یک حمله موشکی دیگر ایران علیه اسرائیل حاضر نخواهد شد.

مقام‌های آمریکایی، اما اذعان کردند که واشنگتن به احتمال زیاد به اسرائیل در دفاع از خود کمک می‌کند و تماس تلفنی مذکور با تل‌آویو درباره ایران، سازنده بود.

به نوشته آکسیوس، کاخ سفید و سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن از اظهار نظر درباره این گزارش خودداری کردند. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار