کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

رونمایی از الواح هخامنشی با حضور پزشکیان

ششمین محموله الواح هخامنشی ایران که مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری پس از سفر اخیر خود به نیویورک برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل با خود به تهران آورده بود، پس از یک هفته قرنطینه در موزه ملی ایران توسط خود او رونمایی شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 08
کد خبر: ۲۵۹۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس‌جمهوری در آیین رونمایی از ۱۱۰۰ لوح هخامنشی که تازه به ایران بازگشته است، با اشاره به اهمیت آثار تاریخی و فرهنگی کشور اعلام کرد: تمام دنیا برای خود تاریخ می‌سازند و ما تاریخ را تخریب می‌کنیم؛ درحالی‌که باید از آن مراقبت کرد.

پزشکیان با اشاره به اهمیت ربع‌رشیدی تبریز، این اثر را دانشگاهی از دسته چهارم در دوره باستان ایران خواند و اعلام کرد: دانشگاه‌های ایران هنوز در ردیف دانشگاه‌های دسته ۲ قرار می‌گیرند؛ درحالی‌که در ربع‌رشیدی تبریز در ۷۵۰ سال قبل و به ۷ زبان زنده جهان آن روزگار آموزش داده می‌شد. رئیس‌جمهوری همچنین درخواست کرد که نظام آموزشی کشور و وزارت میراث فرهنگی دانش‌آموزان را با مفاهیم میراث فرهنگی آشنا کند تا ریشه هویتی و فرهنگی ایران حفظ شود.

محموله‌ای که رئیس‌جمهوری با خود به ایران آورده است، تازه‌ترین محموله از ۳۰ هزار لوح خرد شده و سالم هخامنشی است که سال ۱۳۱۴ برای رمزگشایی به امانت در اختیار مؤسسه شرق‌شناسی شیکاگو قرار گرفت و طی تمام این سال‌ها ۶۶۳۵ قطعه از این الواح به ایران بازگشته و هنوز ۱۶ هزار قطعه دیگر از آنها در مؤسسه شرق‌شناسی شیکاگو است.

موزه ملی ایران، اما به‌دلیل محدودیت فضا آماده نمایش تمامی ۱۱۰۰ لوح هخامنشی تازه بازگشته به ایران نبود و به همین دلیل رئیس‌جمهوری تنها یک ویترین حاوی ۳۰ مهر هخامنشی را رونمایی کرد. اما الواح به‌نمایش‌درآمده چه آثاری و شامل چه مضامینی است؟ / همشهری

رونمایی از الواح هخامنشی با حضور پزشکیان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار