دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تل‌آویو: ایران، چالش اصلی اسرائیل است

رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی با بیان اینکه هر دو جبهه شمالی و جنوبی رژیم صهیونیستی پرتنش است، گفت تلاش ایران برای نفوذ در منطقه اصلی‌ترین چالش تل‌آویو است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 25
کد خبر: ۲۵۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در بحبوحه گزارش‌ها درباره نگرانی و هراس تل آویو از توان موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران، عالی‌ترین مقام نظامی رژیم صهیونیستی نفوذ ایران در منطقه را بزرگترین مشکل تل‌آویو توصیف کرد.

 

«آویو کوخاوی» رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه طی جلسه رونمایی از طرح چند ساله تقویت نظامی این رژیم، گفت تل‌آویو با چالش‌های متعددی در مرزهایش مواجه است که در این بین جبهه شمالی از همه متلاطم‌تر است.

 

به نوشته وبگاه «اسرائیل هیوم» کوخاوی با بیان اینکه نه اسرائیل و نه دشمنان آن تمایلی به آغاز جنگ ندارند، توضیح داد: «در هر دو جبهه شمالی و جنوبی، وضعیت پرتنش و متزلزل است و می‌تواند منجر به یک درگیری شود».

 

وی تلاش‌های ایران برای نفوذ در منطقه را بزرگترین چالش پیش‌روی رژیم صهیونیستی عنوان کرده و اظهار داشت: «در هر دو مورد، ایران تلاش می‌کند از سرزمین کشورهای همسایه که دولت‌های محدودی دارند، استفاده کند».

 

این مقام نظامی صهیونیست با بیان اینکه طرح وی برای تقویت نظامی اسرائیل از اول ژانویه 2020 کلید می‌خورد و روی ارتقای ظرفیت‌های پدافندی این رژیم تمرکز دارد، افزود: «بر این اساس، مفهوم عملیاتی پیروزی در ارتش اسرائیل تغییر خواهد کرد».

 

شبکه رادیویی ارتش رژیم صهیونیستی بامداد چهارشنبه گزارش داده بود ارتش این رژیم در بالاترین سطح هشدار برای هرگونه حمله احتمالی قرار گرفته و کابینه امنیتی اسرائیل نیز سه‌شنبه آینده جلسه اضطراری را درباره تنش‌ها با ایران برگزار می‌کند.

 

پیش از آن نیز روزنامه «هاآرتص» در گزارش دیگری که حاکی از حاکی از وحشت صهیونیست‌ها از وقوع عملیات مشابه حمله به تاسیسات نفتی آرامکو بود، درباره احتمال تکرار آن علیه رآکتور اتمی دیمونا در «صحرای نقب» هشدار داد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار