رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد کمیسیون اروپا واشنگتن را به اقدامات تلافی جویانه تهدید کرد عراقچی: جنگ 12 روزه تجربه‌ای ماندگار در تاریخ ایران بود بقائی: ایران بر ضرورت احترام متقابل میان ملت‌ها و پیروان ادیان مختلف تأکید دارد 2 شهید در حمله پهپادی اسرائیل به شرق لبنان حماس: اسرائیل مانع ورود به مرحله دوم آتش‌بس می‌شود زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله

تل‌آویو: ایران، چالش اصلی اسرائیل است

رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی با بیان اینکه هر دو جبهه شمالی و جنوبی رژیم صهیونیستی پرتنش است، گفت تلاش ایران برای نفوذ در منطقه اصلی‌ترین چالش تل‌آویو است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 25
کد خبر: ۲۵۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در بحبوحه گزارش‌ها درباره نگرانی و هراس تل آویو از توان موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران، عالی‌ترین مقام نظامی رژیم صهیونیستی نفوذ ایران در منطقه را بزرگترین مشکل تل‌آویو توصیف کرد.

 

«آویو کوخاوی» رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه طی جلسه رونمایی از طرح چند ساله تقویت نظامی این رژیم، گفت تل‌آویو با چالش‌های متعددی در مرزهایش مواجه است که در این بین جبهه شمالی از همه متلاطم‌تر است.

 

به نوشته وبگاه «اسرائیل هیوم» کوخاوی با بیان اینکه نه اسرائیل و نه دشمنان آن تمایلی به آغاز جنگ ندارند، توضیح داد: «در هر دو جبهه شمالی و جنوبی، وضعیت پرتنش و متزلزل است و می‌تواند منجر به یک درگیری شود».

 

وی تلاش‌های ایران برای نفوذ در منطقه را بزرگترین چالش پیش‌روی رژیم صهیونیستی عنوان کرده و اظهار داشت: «در هر دو مورد، ایران تلاش می‌کند از سرزمین کشورهای همسایه که دولت‌های محدودی دارند، استفاده کند».

 

این مقام نظامی صهیونیست با بیان اینکه طرح وی برای تقویت نظامی اسرائیل از اول ژانویه 2020 کلید می‌خورد و روی ارتقای ظرفیت‌های پدافندی این رژیم تمرکز دارد، افزود: «بر این اساس، مفهوم عملیاتی پیروزی در ارتش اسرائیل تغییر خواهد کرد».

 

شبکه رادیویی ارتش رژیم صهیونیستی بامداد چهارشنبه گزارش داده بود ارتش این رژیم در بالاترین سطح هشدار برای هرگونه حمله احتمالی قرار گرفته و کابینه امنیتی اسرائیل نیز سه‌شنبه آینده جلسه اضطراری را درباره تنش‌ها با ایران برگزار می‌کند.

 

پیش از آن نیز روزنامه «هاآرتص» در گزارش دیگری که حاکی از حاکی از وحشت صهیونیست‌ها از وقوع عملیات مشابه حمله به تاسیسات نفتی آرامکو بود، درباره احتمال تکرار آن علیه رآکتور اتمی دیمونا در «صحرای نقب» هشدار داد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر