گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اذعان نشریه آمریکایی به قدرت تسلیحاتی گسترده حزب‌الله و ضعف اسرائیل در برابر ایران

یک نشریه آمریکایی با اذعان به قدرت تسلیحاتی گسترده حزب الله تاکید کرد که رژیم صهیونیستی به تنهایی نمی‌تواند در برابر ایران ایستادگی کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 13
کد خبر: ۲۶۰۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر،  نشریه آمریکایی نشنال اینترست گزارش داد که رژیم صهیونیستی باید نسبت به تبعات قلدری در منطقه هوشیار باشد. هر اقدامی از سوی این رژیم علیه حزب الله لبنان نمی‌تواند باعث شود تل آویو از زیر بار فشارهای عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر سال گذشته میلادی خارج شود.

 

در این گزارش آمده است، تل آویو بار دیگر بر سر دوراهی قرار گرفته است. حملات صهیونیست‌ها علیه لبنان افزایش یافته چرا که تل آویو فکر می‌کند این اقدام می‌تواند باعث کاهش تنش‌ها شود؛ این در حالی است که حملات رژیم صهیونیستی ممکن است به مناطق اطراف نیز کشیده شود.

 

تحقق این احتمال، برای رژیم صهیونیستی بسیار خطرناک بوده و زنگ خطر وقوع جنگ فراگیر در جبهه‌های مختلف را برای تل آویو به صدا در می‌آورد. این یک فاجعه نه تنها برای رژیم صهیونیستی و زیرساخت‌هایش بلکه برای اقتصاد بحران زده و جایگاه بین المللی تضعیف شده آن به شمار می‌رود.

 

در ادامه گزارش مذکور آمده است که عملیات طوفان الاقصی باعث از بین رفتن اعتماد صهیونیست‌ها به کابینه، سرویس‌های جاسوسی و ارتش رژیم صهیونیستی شد و حجم ضربات وارده به این نهادها کاملاً مشخص است. سران رژیم صهیونیستی بعد از ۷ اکتبر سال گذشته این رژیم را رها کردند. وعده‌های نتانیاهو درباره تحقق پیروزی کامل پوچ بوده و صهیونیست‌ها معتقدند که این رژیم شکست خورده است.

 

در این گزارش تاکید شده است که در حالی که ارتش رژیم صهیونیستی پی در پی شکست را تجربه می‌کند و مذاکرات بازگرداندن اسرا نیز متوقف شده است، حماس در مناطقی که نظامیان صهیونیست از آنها عقب نشینی کرده‌اند همچنان حضور دارد. بالا رفتن روحیه نظامیان صهیونیست بعد از حملات اخیر علیه حزب الله و ترور سید حسن نصرالله موقتی است چرا که ده‌ها هزار صهیونیست در مناطق شمالی اراضی اشغالی همچنان آواره هستند و ممکن است به تعداد این افراد به دلیل تشدید عملیات‌های حزب الله اضافه شود.

 

این نشریه آمریکایی اذعان کرد: حزب الله مقادیر زیادی تسلیحات در اختیار دارد که ممکن است در حمله زمینی اسرائیل، از آنها استفاده کند. در خصوص ایران نیز باید به این نکته اشاره کنیم که اسرائیل به تنهایی قدرت برخورد با تهدیدات ایران را ندارد./ مهر

ارسال نظر