سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

مکان دیدار استقلال و رونالدو یکی از استادیوم‌های این شهر است

فردا قرار است که مکان برگزاری دیدار استقلال و النصر به طور رسمی مشخص شود. این مسابقه که ابتدا قرار بود در ورزشگاه قلعه حسن‌خان برگزار شود، به دلیل مسائل منطقه‌ای به کشور ثالث منتقل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 13
کد خبر: ۲۶۰۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق اظهارات فرشید سمیعی، معاون باشگاه استقلال، امارات و قطر گزینه‌های اصلی برای میزبانی این بازی هستند و احتمالاً شهر دبی میزبان نهایی خواهد بود. تصمیم نهایی فردا اعلام می‌شود.

بازی استقلال و النصر که می‌توانست فرصت بزرگی برای هواداران ایرانی باشد تا تیمشان را در خانه حمایت کنند، حالا در شرایطی متفاوت برگزار خواهد شد. استقلال به دلیل انتقال این مسابقه به زمین بی‌طرف، از مزیت میزبانی محروم شده و این موضوع تأثیر قابل توجهی بر شرایط تیم خواهد گذاشت. استادیوم شهر قدس، که برای میزبانی این دیدار آماده می‌شد، دیگر در این رقابت حضور نخواهد داشت و استقلال باید در یکی از کشور‌های همسایه به مصاف رونالدو و یارانش برود.

فرشید سمیعی در مصاحبه‌ای تأکید کرد که انتخاب دبی به دلیل استاندارد‌های بین‌المللی استادیوم‌ها و حضور هواداران ایرانی بوده است. او همچنین افزود: «ما امیدوار بودیم که این بازی در تهران برگزار شود، اما به دلیل شرایط خاص منطقه‌ای و تصمیمات کنفدراسیون فوتبال آسیا، مجبور به انتقال بازی به کشور ثالث شدیم. ان‌شاءالله این بازی به خوبی برگزار شود. با توجه به روحیه و آمادگی بازیکنان، قطعاً استقلال روز خوبی را به امید خدا خواهد داشت.»

استقلال با توجه به وضعیت کنونی، از حمایت گسترده هواداران خود در ایران محروم شده و حالا باید در زمین بی‌طرف به مصاف النصر برود. با این وجود، کادر فنی و بازیکنان این تیم مصمم هستند تا با تکیه بر تجربه و توانایی‌های خود، بهترین نتیجه ممکن را کسب کنند. ضمن اینکه حضور پرتعداد ایرانی‌ها در امارات می‌تواند به آبی‌پوشان کمک کند تا از حمایت حداکثری هواداران برخوردار باشند./ ورزش سه

مطالب مرتبط
ارسال نظر