دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

آستین مجددا ادعای امکان صلح با حزب‌الله را تکرار کرد

وزیر دفاع آمریکا پس از عملیات حزب‌الله لبنان علیه جنوب حیفا مجددا ادعا کرد که همچنان می‌توان میان حزب‌الله و رژیم تروریستی اسرائیل صلح برقرار کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر،‌ لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا در تماسی با یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم تروریستی اسرائیل پس از حمله حزب‌الله لبنان به جنوب حیفا، درخواست خود را از اسرائیل برای تغییر از حمله به لبنان به مسیر دیپلماتیک تجدید کرد.

 

براساس گزارش آر تی، در بیانیه پنتاگون آمده است: آستین در ۱۳ اکتبر با گالانت صحبت کرد تا با کشته شدن سربازان ارتش اسرائیل در حمله امروز پهپاد حزب الله لبنان ابراز همدردی کند.

 

 آستین بر تعهد عمیق آمریکا به امنیت رژیم تروریستی اسرائیل تاکید و به اعلام استقرار یک سامانه دفاع هوایی تاد در ارتفاع بالا در اراضی اشغالی اشاره‌کرد.

 

آستین همچنین بر اساس این بیانیه ادعا کرد: اهمیت اسرائیل در انجام تمام اقدامات لازم برای تضمین امنیت نیرو‌های یونیفل و نیرو‌های مسلح لبنان و لزوم تغییر مسیر از عملیات نظامی در لبنان به مسیر دیپلماتیک برای تأمین امنیت غیرنظامیان در هر دو طرف مرز در اسرع وقت لازم است.

 

آستین بار دیگر نگرانی خود را در مورد وضعیت وخیم انسانی در غزه ابراز کرد و بر لزوم برداشتن گام‌های سریع برای رفع آن تاکید کرد. 

 

در بیانیه دفتر وزیر جنگ اسرائیل نیز آمده است که گالانت در تماس قبلی با آستین در ۱۲ اکتبر، حزب الله را به استفاده از سایت‌های یونیفل به عنوان پوشش متهم کرد.  

 

گالانت به همتای آمریکایی خود اطلاع داد که حوادثی که در آن نیرو‌های حافظ صلح مجروح شدند در دست بررسی است و او حزب الله را متهم کرد که عمدا از نزدیک مواضع یونیفل شلیک کرده است.

 

گالانت همچنین در مورد عملیات ارتش اسرائیل در لبنان ادعا کرد: در مواجهه با این چالش عملیاتی بزرگ، ارتش اسرائیل به اقداماتی برای جلوگیری از آسیب رساندن به نیرو‌های یونیفل و سایت‌های حافظ صلح ادامه خواهد داد. / باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار