گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

آستین مجددا ادعای امکان صلح با حزب‌الله را تکرار کرد

وزیر دفاع آمریکا پس از عملیات حزب‌الله لبنان علیه جنوب حیفا مجددا ادعا کرد که همچنان می‌توان میان حزب‌الله و رژیم تروریستی اسرائیل صلح برقرار کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر،‌ لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا در تماسی با یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم تروریستی اسرائیل پس از حمله حزب‌الله لبنان به جنوب حیفا، درخواست خود را از اسرائیل برای تغییر از حمله به لبنان به مسیر دیپلماتیک تجدید کرد.

 

براساس گزارش آر تی، در بیانیه پنتاگون آمده است: آستین در ۱۳ اکتبر با گالانت صحبت کرد تا با کشته شدن سربازان ارتش اسرائیل در حمله امروز پهپاد حزب الله لبنان ابراز همدردی کند.

 

 آستین بر تعهد عمیق آمریکا به امنیت رژیم تروریستی اسرائیل تاکید و به اعلام استقرار یک سامانه دفاع هوایی تاد در ارتفاع بالا در اراضی اشغالی اشاره‌کرد.

 

آستین همچنین بر اساس این بیانیه ادعا کرد: اهمیت اسرائیل در انجام تمام اقدامات لازم برای تضمین امنیت نیرو‌های یونیفل و نیرو‌های مسلح لبنان و لزوم تغییر مسیر از عملیات نظامی در لبنان به مسیر دیپلماتیک برای تأمین امنیت غیرنظامیان در هر دو طرف مرز در اسرع وقت لازم است.

 

آستین بار دیگر نگرانی خود را در مورد وضعیت وخیم انسانی در غزه ابراز کرد و بر لزوم برداشتن گام‌های سریع برای رفع آن تاکید کرد. 

 

در بیانیه دفتر وزیر جنگ اسرائیل نیز آمده است که گالانت در تماس قبلی با آستین در ۱۲ اکتبر، حزب الله را به استفاده از سایت‌های یونیفل به عنوان پوشش متهم کرد.  

 

گالانت به همتای آمریکایی خود اطلاع داد که حوادثی که در آن نیرو‌های حافظ صلح مجروح شدند در دست بررسی است و او حزب الله را متهم کرد که عمدا از نزدیک مواضع یونیفل شلیک کرده است.

 

گالانت همچنین در مورد عملیات ارتش اسرائیل در لبنان ادعا کرد: در مواجهه با این چالش عملیاتی بزرگ، ارتش اسرائیل به اقداماتی برای جلوگیری از آسیب رساندن به نیرو‌های یونیفل و سایت‌های حافظ صلح ادامه خواهد داد. / باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر