دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

نظافت مدرسه در ازای هزینه ثبت‌نام فرزند! + واکنش آموزش و پرورش

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران به خبر منتشره در فضای مجازی مبنی بر اینکه مادری در ازای هزینه ثبت‌نام فرزند خود در مدرسه دولتی مجبور به نظافت آن مدرسه شده، واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۱۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مسعود بهرامی» مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در واکنش به خبر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر اینکه در یکی از مدارس شهر قدس، مادری در ازای هزینه ثبت‌نام فرزند خود در مدرسه دولتی مجبور به نظافت مدرسه شده بود گفت: در حال بررسی موضوع هستیم. ان‌شاءالله اطلاع رسانی کامل انجام خواهد شد.

خبرنگار صداوسیما در استوری اینستاگرام خود از گفت‌وگویش با مادر شهر قدسی نوشت و توضیح داده است که این مادر، چون هزینه ثبت‌نام فرزندش در مدرسه‌ای دولتی در شهر قدس را نداشته، مجبور شده تمام کلاس‌ها را نظافت کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر