وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

وزیر آموزش و پرورش: ۹۵۰ کلاس افتتاح می‌شود

وزیر آموزش و پرورش: ۹۵۰ کلاس افتتاح می‌شود وزیر آموزش و پرورش ضمن اشاره به اجرای چله خدمت در آموزش و پرورش گفت: ۹۵۰ کلاس افتتاح می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضامراد صحرایی بعد از ظهر امروز در همایش خیران مدرسه‌ساز ضمن اشاره به ویژگی‌های شاخص منطقه کاشان اظهار داشت: در این آیین شایسته است از شهید رئیسی یاد کنیم چراکه با خیران با صمیمیت گفتگو می‌کرد و خیران از او به نیکی یاد می‌کنند.

وی با بیان اینکه هیچ عامل پیشرفتی در کشور وجود ندارد که بدون مردم معنی پیدا کند، افزود: در طول ۳۳ ماه دولت سیزدهم ۷ هزار مدرسه در کشور ساخته شد که ۳۰ هزار کلاس درس می‌شود و آنچه که نهضت ساخت مدرسه را با سرعت بالایی پیش برده حضور خیران است.

وی با بیان اینکه پس از خیران مدرسه‌ساز، خیران در دیگر حوزه‌ها ظهور کردند، افزود: ۱۱ درصد پروژه‌های آموزشی کاملا خیرساز است و بعد از شهادت شهید رئیسی چله خدمت در آموزش وپرورش صورت گرفته و نقطه هدف ساخت ۹۵۰ کلاس درس است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه افتتاح پروژه‌های صورت گرفته در ۳۳ ماه دولت سیزدهم سال‌ها پیش کلنگ زنی شده بود، ابراز داشت: تمرکز فعلی ما بر پروژه‌هایی است که حداقل ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و از لحاظ مدیریتی این موضوع تایید شده است.

وی با بیان اینکه حقیقتا حجم کمک خیران در ساخت مدرسه در کاشان از چندین استان بالاتر است، گفت: این موضوع باعث شده است کاشان در شاخص‌های مختلف کم‌نظیر و یا بی‌نظیر باشد چراکه اقدام و اثر کار خیران در حوزه‌های مختلف مثمر ثمر است.

صحرایی با بیان اینکه کار خیر خیران بسیار بیشتر از محاسبات ما است، تصریح کرد: حقیقتا کار خیران در حوزه‌های مختلف ارزش بسیار زیادی دارد و خیران مدرسه‌ساز نیز که در حوزه تعلیم و تربیت فعالیت دارند خدمات آنان شایسته تقدیر است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده