ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

وزیر آموزش و پرورش: ۹۵۰ کلاس افتتاح می‌شود

وزیر آموزش و پرورش ضمن اشاره به اجرای چله خدمت در آموزش و پرورش گفت: ۹۵۰ کلاس افتتاح می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضامراد صحرایی بعد از ظهر امروز در همایش خیران مدرسه‌ساز ضمن اشاره به ویژگی‌های شاخص منطقه کاشان اظهار داشت: در این آیین شایسته است از شهید رئیسی یاد کنیم چراکه با خیران با صمیمیت گفتگو می‌کرد و خیران از او به نیکی یاد می‌کنند.

وی با بیان اینکه هیچ عامل پیشرفتی در کشور وجود ندارد که بدون مردم معنی پیدا کند، افزود: در طول ۳۳ ماه دولت سیزدهم ۷ هزار مدرسه در کشور ساخته شد که ۳۰ هزار کلاس درس می‌شود و آنچه که نهضت ساخت مدرسه را با سرعت بالایی پیش برده حضور خیران است.

وی با بیان اینکه پس از خیران مدرسه‌ساز، خیران در دیگر حوزه‌ها ظهور کردند، افزود: ۱۱ درصد پروژه‌های آموزشی کاملا خیرساز است و بعد از شهادت شهید رئیسی چله خدمت در آموزش وپرورش صورت گرفته و نقطه هدف ساخت ۹۵۰ کلاس درس است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه افتتاح پروژه‌های صورت گرفته در ۳۳ ماه دولت سیزدهم سال‌ها پیش کلنگ زنی شده بود، ابراز داشت: تمرکز فعلی ما بر پروژه‌هایی است که حداقل ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و از لحاظ مدیریتی این موضوع تایید شده است.

وی با بیان اینکه حقیقتا حجم کمک خیران در ساخت مدرسه در کاشان از چندین استان بالاتر است، گفت: این موضوع باعث شده است کاشان در شاخص‌های مختلف کم‌نظیر و یا بی‌نظیر باشد چراکه اقدام و اثر کار خیران در حوزه‌های مختلف مثمر ثمر است.

صحرایی با بیان اینکه کار خیر خیران بسیار بیشتر از محاسبات ما است، تصریح کرد: حقیقتا کار خیران در حوزه‌های مختلف ارزش بسیار زیادی دارد و خیران مدرسه‌ساز نیز که در حوزه تعلیم و تربیت فعالیت دارند خدمات آنان شایسته تقدیر است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر