انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

در دیدار امروز پزشکیان با رهبر انقلاب چه گذشت؟ + فیلم

در دیدار امروز پزشکیان با رهبر انقلاب چه گذشت؟ + فیلم پزشکیان رئیس‌جمهور عصر امروز بعد از دیدار هفتگی خود با رهبر انقلاب اسلامی گفت: بیشترین موضوعات مطرح شده در جلسه امروز مربوط به مشکلات اقتصادی کشور و راه برون رفت از آنها بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهور افزود: موضوعی که از اولویت‌های دولت است و در این جلسه مورد تأکید قرار گرفت، بحث مربوط به گسترش روابط با همسایگان از جمله در بخش راه‌های ترانزیتی، شبکه گازی، شبکه ریلی و افزایش تجارت دوجانبه بود.

پزشکیان خاطر نشان کرد: همچنین گسترش همکاری‌ها با چین و کشور‌هایی که تمایل به همکاری راهبردی با جمهوری اسلامی ایران دارند از مسائلی است که مد نظر دولت قرار دارد.

رئیس‌جمهور گفت: دولت برنامه‌های خوبی را برای گسترش روابط با همسایگان و کشور‌های دیگر طراحی کرده است و مقام معظم رهبری تأکید داشتند که این برنامه‌های خوب هرچه سریعتر عملیاتی و اجرایی شوند.

پزشکیان تأکید کرد: اگر این توافق‌ها اجرایی شوند بخش زیادی از فشار تحریم‌ها که بر دوش مردم است کاسته خواهد شد.

رئیس‌جمهور افزود: همکاری‌های ما فقط به چند کشور همسایه و برخی کشور‌های دیگر منحصر نیست و ما مشغول گفتگو با کشور‌های مختلف دنیا براساس سه اصل عزت، حکمت و مصلحت هستیم.

پزشکیان خاطر نشان کرد: تصور من این است که درصورت اجرایی شدن توافق‌ها و پیمان‌ها، قدم‌های بزرگی برداشته خواهد شد.

رئیس‌جمهور همچنین درباره لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ و جهت‌گیری‌های آن گفت: مهمترین اولویت دولت در بودجه سال آینده بالا بردن قدرت خرید مردم از طریق کاهش مالیات‌های اقشار کم درآمد است.

افزایش پشتیبانی دولت از مردم بویژه اقشار کم درآمد در حوزه‌های «سلامت» و «آموزش و پرورش» و همچنین در بخش کالا‌های اساسی اولویت‌های دیگر دولت در بودجه سال آینده بود که رئیس‌جمهور به آنها اشاره کرد.

پزشکیان خاطر نشان کرد: دولت مصمم است بودجه سال آینده را در موعد مقرر به مجلس ارسال کند و برهمین اساس هیئت دولت برای بررسی لایحه بودجه، روزانه در چند نوبت جلسه برگزار می‌کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار