مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم

کمک نظامی ۴۲۵ میلیون دلاری آمریکا به اوکراین

رئیس‌جمهور ایالات متحده از بسته کمک نظامی جدید به اوکراین به ارزش ۴۲۵ میلیون دلار رونمایی کرد و وعده حمایت بیشتر در آینده را داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 17
کد خبر: ۲۶۰۴۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ این بسته شامل موشک‌های سامانه‌های دفاع هوایی «ناسامز» (NASAMS) و «استینگر» (Stinger)، موشک‌های پرتابگر‌های «هیمارس» (HIMARS) و گلوله‌های توپخانه است.

کاخ سفید اعلام کرد ایالات متحده به همکاری با «حدود ۵۰ متحد و شریک» برای «برآوردن الزامات فوری اوکراین در میدان نبرد» ادامه خواهد داد.

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین تلفنی گفتگو کرد و قول داد «برنامه‌ریزی کمک‌های امنیتی را در کنار شرکای بین‌المللی تشدید کند تا اطمینان حاصل شود که اوکراین تجهیزات مورد نیاز برای پیروزی را دارد.»

زلنسکی از حمایت آمریکا تشکر کرد و در تلگرام نوشت: رهبری رئیس‌جمهور بایدن در اتحاد جهان و حمایت قاطع ۲ حزب در آمریکا بسیار مهم بوده و به اوکراین کمک کرد تا پیروز شود و بتواند از استقلال خود دفاع کند.»

رهبر اوکراین روز چهارشنبه همچنین از یک «طرح پیروزی» پنج ماده‌ای رونمایی کرد که هنوز به طور رسمی توسط حامیان غربی کی‌یف تایید نشده است. کشور‌های ناتو تاکنون درخواست‌های زلنسکی برای دعوت فوری از اوکراین برای پیوستن به ائتلاف تحت رهبری آمریکا یا لغو محدودیت‌ها در استفاده از تسلیحات دوربرد غرب برای حملات در عمق روسیه را رد کرده‌اند.

اوکراین استدلال می‌کند که این محدودیت‌ها، همراه با تأخیر در تحویل تسلیحات، به شکست‌های اخیر این کشور در میدان نبرد کمک کرده است، و این در حالیست که نیرو‌های روسی به طور پیوسته در دونباس به پیشروی‌هایی دست پیدا می‌کنند.

در همین حال «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، پیشنهادات زلنسکی را رد کرده و آن را «مجموعه‌ای از شعار‌های نامنسجم» خواند. مسکو بار‌ها گفته است که این مناقشه تنها بر اساس شرایط آن قابل حل است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر