اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

سالیوان: آمریکا هیچ نیرویی به شرق اروپا برای آغاز جنگ اعزام نمی کند

سالیوان: آمریکا هیچ نیرویی به شرق اروپا برای آغاز جنگ اعزام نمی کند مشاور امنیت ملی آمریکا گفت:آمریکا هیچ نیرویی به شرق اروپا با هدف آغاز جنگ با روسیه اعزام نمی‌کند».
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 06
کد خبر: ۱۲۱۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا روز یکشنبه در سخنانی گفت که این کشور از نزدیک تحرکات روسیه برای حمله به اوکراین را زیر نظر دارد.

وی در ادامه مدعی شد: «روسیه می‌تواند طی روزها یا هفته‌های آینده به اقدام نظامی علیه اوکراین پرداخته یا آنکه راه حل دیپلماتیک را انتخاب کند».

مشاور امنیت ملی آمریکا اضافه کرد: «اقدام روسیه علیه اوکراین می‌تواند به صورت‌های مختلفی صورت بگیرد که از جمله می‌تواند الحاق بخشی از این کشور یا حمله سایبری یا حمله گسترده به این کشور باشد».

سالیوان افزود: «اعتقاد ادریم که روسیه توانایی‌های لازم برای حمله نظامی گسترده علیه اوکراین را فراهم کرده است».

وی گفت: «تلاش‌های خود برای واکنش به تشدید تنش از سوریه روسیه را از طریق متحد کردن همپیمانان و حمایت از اوکراین افزایش می‌دهیم».

مشاور امنیت ملی آمریکا هشدار داد: «هرگونه حمله روسیه به اوکراین باعث توقف خط لوله گاز روسیه خواهد شد».

وی اضافه کرد: «هرگونه تحریمی که علیه روسیه اعمال خواهد شد بر چین نیز تاثیر گذار خواهد بود».

سالیوان ادعا کرد: «آمریکا هیچ نیرویی به شرق اروپا با هدف آغاز جنگ با روسیه اعزام نمی‌کند».

مشاور امنیت ملی آمریکا افزود: «رئیس جمهور بایدن، به روسیه مسیر دیپلماتیک را پیشنهاد داده و ما آماده هرگونه احتمالی هستیم».

وی ادامه داد: «بر اصول امنیت خود از جمله عضویت کشورها در ناتو مذاکره نخواهیم کرد».

سالیوان در ادامه ادعاهای خود گفت: «اعتقاد زیادی داریم که پوتین دستور حمله به اوکراین را صادر خواهد کرد».

مشاور امنیت ملی آمریکا گفت: «همپیمانی ما با شرکایمان قدرتمند بوده و ما همچنان بر روی موضع خود درباره پیامدهای وخیم هرگونه حمله روسیه به اوکراین قرار داریم».

وی ادامه داد: «رئیس جمهور بایدن تیمی را تعیین کرده تا در خصوص منابع تامین گاز مایع به اروپا به تحقیق بپردازند»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده