کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح

روزنامه اسرائیلی هاآرتص روایتی از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار»، رئیس دفتر سیاسی حماس ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 18
کد خبر: ۲۶۰۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ هاآرتص به نقل از منابع بلندپایه در ارتش رژیم صهیونیستی نوشت: السنوار همانند همرزمش «محمد الضیف»، معمولا بدون اینکه گروگان‌ها همراه‌شان باشد، بیرون از تونل‌ها و روی زمین در رفت و آمد بود و در تونل‌ها مخفی نمی‌شد.»

بنا به اعلام رسانه‌های اسرائیلی به نقل از یکی از نظامیانی که در محل مورد ادعای کُشته شدن السنوار درگیر شده بود: «ما برای منفجر کردن یک ساختمان حرکت کردیم، ۴ عنصر مسلح فلسطینی از آن خارج شدند و عنصر مسلح دیگری (السنوار) از ساختمان مجاور شروع به پرتاب نارنجک به سمت نظامیان اسرائیلی کرد، پس از آنکه به سمت ۴ عنصر مسلح فلسطینی تیراندازی و آنها از پای درآمدند، تانک با گلوله توپی ساختمان مجاور (که السنوار در آنجا بوده است) را مورد هدف قرار دارد، اما نتوانستیم وی را از پای درآوریم سپس یکی از نظامیان با موشک دوش‌پرتاب ساختمان را هدف گرفت، پس از آن کوادکوپتری برای اطمینان از کُشته شدن وی راهی ساختمان شد که متوجه شدیم هنوز کشته نشده و به سمت کوادکوپتر سنگ یا چوبی پرتاب کرد و آن را ساقط کرد، وی علیرغم زخمی بودن به سمت نظامیان نارنجک پرتاب می‌کرد که در ادامه سربازی با گلوله وی را مورد اصابت قرار داد، این همه آن چیزی بود که عصر روز چهارشنبه اتفاق افتاد، امروز هم برای بررسی امور رفتیم که اجساد را پیدا کردیم.»

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی پیش از این اعلام کرده بود که کُشته شدن السنوار مبتنی بر اطلاعات امنیتی نبوده و کاملا تصادفی، طی درگیری‌ها ساختمانی که وی در آنجا بوده مورد هدف گلوله تانک قرار گرفته است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی هم مدعی شده است که السنوار جلیقه نظامی به تن داشته و بر روی آن چند نارنجک بوده است و وی به همراه دو فرمانده دیگر طی درگیری‌ها در منطقه تل السلطان در رفح به شهادت رسیده است. / شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر