قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

اعتراضات گسترده کارمندان دولت در آمریکا

اتحادیه ترافیک هوایی آمریکا از شکایت علیه رئیس جمهور این کشور بابت عدم پرداخت حقوق کارمندان خود، که ناشی از تعطیلی دولت فدرال است، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۵ - ۲۴ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 14
کد خبر: ۲۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر ؛ اتحادیه کارمندان تردد هوایی آمریکا در اقدامی که نشان از تنش فزاینده بین کارمندان فدرال و دولت دارد از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بابت عدم پرداخت حقوق کارمندان این صنف که ناشی از تعطیلی موقت دولت این کشور است، شکایت کرده است.

به نوشته وبگاه شبکه «سی. ان. بی. سی» کارمندان اداره کنترل تردد هوایی از جمله 420 هزار کارمند در آمریکا هستند که ضروری است بدون پرداخت حقوق کار کنند.

دادخواست این شکایت که جمعه گذشته از سوی اتحادیه تردد هوایی آمریکا در دادگاه فدرال صورت گرفت، دولت این کشور را به محروم کردن غیرقانونی هزاران نفر از اعضایش از دریافت حقوق بدون رعایت روند قانونی متهم کرد.

این اتحادیه 19 هزار کارمند دارد که 14 هزار نفر آن در برج مراقبت مشغول به کار هستند و به گفته سخنگوی این اتحادیه حقوق آن‌ها بابت تعطیلی دولت پرداخت نشده است.

تعطیلی موقت دولت آمریکا از 22 دسامبر (یکم دی) و بعد از آن شروع شد که ترامپ و دموکرات‌ها در کنگره در زمینه تامین هزینه دیوار مرزی بین آمریکا و مکزیک در جنوب این کشور به توافق نرسیدند. این تعطیلی ، طولانیترین مورد از نوع خود در تاریخ آمریکاست.

این در حالی است که کارمندان برج مراقبت، مهمانداران و دیگر کارمندان صنایع هوایی کشوری نیز پنجشنبه گذشته به تعطیلی موقت دولت آمریکا اعتراض کردند.

آخرین اخبار در این زمینه حکایت از آن دارد که اتحادیه تردد هوایی کانادا برای همکاران بدون حقوق خود در آمریکا پیتزاهای رایگان ارسال کرده است.

به گزارش شبکه خبری «سی. بی. اس»، اتحادیه تردد هوایی کانادا در اقدامی به نشانه اعلام همبستگی با همکاران خود در آمریکا، یک هواپیمای حامل پیتزا را به فرودگاه نیویورک ارسال کرده است.

هفته قبل نیز «اتحادیه بین‌المللی خلبانان ایرلاین» بزرگ‌ترین اتحادیه صنفی خلبانان در آمریکا در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس‌جمهور این کشور، پایان فوری تعطیلی دولت آمریکا را خواستار شدند

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار