بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب

اعتراضات گسترده کارمندان دولت در آمریکا

اتحادیه ترافیک هوایی آمریکا از شکایت علیه رئیس جمهور این کشور بابت عدم پرداخت حقوق کارمندان خود، که ناشی از تعطیلی دولت فدرال است، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۵ - ۲۴ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 14
کد خبر: ۲۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر ؛ اتحادیه کارمندان تردد هوایی آمریکا در اقدامی که نشان از تنش فزاینده بین کارمندان فدرال و دولت دارد از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بابت عدم پرداخت حقوق کارمندان این صنف که ناشی از تعطیلی موقت دولت این کشور است، شکایت کرده است.

به نوشته وبگاه شبکه «سی. ان. بی. سی» کارمندان اداره کنترل تردد هوایی از جمله 420 هزار کارمند در آمریکا هستند که ضروری است بدون پرداخت حقوق کار کنند.

دادخواست این شکایت که جمعه گذشته از سوی اتحادیه تردد هوایی آمریکا در دادگاه فدرال صورت گرفت، دولت این کشور را به محروم کردن غیرقانونی هزاران نفر از اعضایش از دریافت حقوق بدون رعایت روند قانونی متهم کرد.

این اتحادیه 19 هزار کارمند دارد که 14 هزار نفر آن در برج مراقبت مشغول به کار هستند و به گفته سخنگوی این اتحادیه حقوق آن‌ها بابت تعطیلی دولت پرداخت نشده است.

تعطیلی موقت دولت آمریکا از 22 دسامبر (یکم دی) و بعد از آن شروع شد که ترامپ و دموکرات‌ها در کنگره در زمینه تامین هزینه دیوار مرزی بین آمریکا و مکزیک در جنوب این کشور به توافق نرسیدند. این تعطیلی ، طولانیترین مورد از نوع خود در تاریخ آمریکاست.

این در حالی است که کارمندان برج مراقبت، مهمانداران و دیگر کارمندان صنایع هوایی کشوری نیز پنجشنبه گذشته به تعطیلی موقت دولت آمریکا اعتراض کردند.

آخرین اخبار در این زمینه حکایت از آن دارد که اتحادیه تردد هوایی کانادا برای همکاران بدون حقوق خود در آمریکا پیتزاهای رایگان ارسال کرده است.

به گزارش شبکه خبری «سی. بی. اس»، اتحادیه تردد هوایی کانادا در اقدامی به نشانه اعلام همبستگی با همکاران خود در آمریکا، یک هواپیمای حامل پیتزا را به فرودگاه نیویورک ارسال کرده است.

هفته قبل نیز «اتحادیه بین‌المللی خلبانان ایرلاین» بزرگ‌ترین اتحادیه صنفی خلبانان در آمریکا در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس‌جمهور این کشور، پایان فوری تعطیلی دولت آمریکا را خواستار شدند

ارسال نظر
آخرین اخبار