گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

حمله گسترده حزب الله لبنان به مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی

جنبش حزب الله لبنان در پاسخ به توحش صهیونیست‌ها، مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی را آماج حملات خود قرار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 19
کد خبر: ۲۶۰۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر. گرچه رژیم صهیونیستی تا بن دندان با تسلیحات آمریکایی مسلح شده و در حال ویرانی مناطق مسکونی لبنان است، اما جنبش حزب الله نشان داده توانایی بالایی برای وارد آوردن ضربات دردناک به دشمن صهیونیست دارد.

 

بر این اساس، حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای از هدف قرار دادن پایگاه نظامی نشریم در جنوب شرقی بندر حیفا خبر داد.

 

همچنین منابع صهیونیست از روشن شدن آژیرهای خطر در مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی خبر دادند. حمله راکتی به مناطق صفد و الجلیل در شمال سرزمین‌های اشغالی تأیید شده است.

 

گرچه سامانه دفاع موشکی رژیم صهیونیستی موسوم به گنبد آهنین در تلاش برای رهگیری راکت‌ها و پهپادهای شلیک شده از سوی حزب الله است، اما شاهدان عینی از شنیده شدن صدای چندین انفجار مهیب از مناطق مختلف در سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

 

تاکنون صهیونیست‌ها درباره تلفات و خسارات احتمالی این حملات گزارشی منتشر نکرده‌اند.

 

حزب همچنین اعلام کرد تجمع نظامیان صهیونیست در منطقه جل الدیر در شمال شرقی شهرک آویویم را طی حمله موشکی، بمباران کردیم.

 

رژیم صهیونیستی: ۲۰ موشک از سمت لبنان شلیک شد

ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد دستکم ۲۰ موشک از جنوب لبنان به سرزمین‌های اشغالی شلیک شد و تنها برخی از آنها را سامانه پدافند موشکی رهگیری کرد.

 

حزب الله لبنان نیز با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد: پایگاه فیلیون در جنوب شرقی شهر صفد آماج حملات موشکی رزمندگان ما قرار گرفت.

 

همچنین منابع صهیونیستی از فرود چندین فروند بالگرد ارتش این رژیم در بیمارستان‌های مختلف سرزمین‌های اشغالی خبر دادند. این بالگردها حاوی مجروحان صهیونیست بودند که در حملات حزب الله مجروح شدند.

 

رسانه‌های صهیونیستی: آژیرهای خطر در کریات شمونا و اطراف آن به صدا درآمدند

منابع صهیونیست اعلام کردند اکنون آژیرهای خطر در مناطق کریات شمونا و دیگر مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی به دلیل حملات گسترده راکتی حزب الله به صدا در آمده و از شهرک نشینان صهیونیست خواسته شده به پناهگاه بروند./ مهر

ارسال نظر