ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

دفتر نتانیاهو حمله به منزل وی را تأیید کرد

دفتر نتانیاهو حمله به منزل وی را تأیید کرد دفتر نتانیاهو وقوع حمله پهپادی به منزل نخست وزیر رژیم صهیونیستی در شهر قیساریا را تأیید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 19
کد خبر: ۲۶۰۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع در دفتر بنیامین نتانیاهو مدعی شد که نخست وزیر این رژیم به همراه همسرش در زمان حمله به شهر قیساریا و اصابت یک پهپاد به ساختمانی در این شهر در منزل خود نبوده‌اند.

 

شبکه المسیره نیز به نقل از دفتر نتانیاهو گزارش داد: این پهپاد به محل اقامت نتانیاهو در قیساریا اصابت کرد اما او در آن زمان در آنجا حضور نداشت.

 

پیشتر گزارش‌های رسانه‌ای از احتمال اصابت پهپاد حزب الله طی صبح امروز به ساختمان محل اقامت نتانیاهو در شهر قیساریا خبر داده بودند.

 

بر اساس گزارش روزنامه‌های عبری، این سومین حمله پهپادی به عمق اراضی اشغالی طی یک هفته گذشته به شمار می‌رود./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار