آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

آزادگان؛ رتبه اول تصادفات بزرگراهی پایتخت

رئیس اداره حقوقی پلیس راهور پایتخت گفت: ۱۳ درصد از تصادفات در ۶ ماهه نخست امسال شهر تهران در بزرگراه آزادگان روی داده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 20
کد خبر: ۲۶۰۶۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ سجاد خسروی، با استناد به ماده ۱۱ قانون سازمان برق ایران مصوب سال ۱۳۴۶ و آئین نامه اجرایی آن مصوب هیأت وزیران سال ۱۳۶۴ گفت: تأمین روشنایی معابر بر عهده شرکت‌های برق منطقه‌ای است که هزینه آن رأساً از محل عوارض مقرر بر مصرف برق معابر تأمین و برداشت می‌شود.

 

وی بیان داشت: به منظور پیشگیری از بروز هرگونه سوانح رانندگی، تأمین روشنایی معابر و ایجاد دید کافی و مناسب برای رانندگان و عابرین پیاده در ساعات شب و در مواقع تاریکی هوا، اهمیت بسزایی دارد.

 

این مقام انتظامی عنوان داشت: چنانچه فقدان روشنایی یا عدم کفایت روشنایی راه، در بروز سوانح رانندگی دخیل باشد، به تشخیص کارشناسان پلیس راهنمایی و رانندگی، به استناد تبصره ۳ ماده ۱۴ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب ۱۳۸۹، مسئولان و متصدیان مربوطه مقصر قلمداد خواهند شد و در جبران خسارات وارده سهیم خواهند بود.

 

وی تصریح کرد: بزرگراه آزادگان در زمره بزرگراه‌هایی است که عدم کفایت روشنایی آن در بروز تصادفات بسیار تأثیر گذار بوده؛ تعداد قابل توجهی از تصادفات بزرگراه مذکور در شب رخ می‌دهد و این در حالی است که متأسفانه مقاطعی از بزرگراه آزادگان در ساعات شب در تاریکی مطلق به سر می‌برد.

 

رئیس اداره حقوقی پلیس راهور تهران بزرگ در پایان اظهار داشت: بزرگراه آزادگان از جمله بزرگراه‌های ترانزیتی و مهم شهر تهران است و از حیث طول مسیر رفت و برگشت (حدود ۷۰ کیلومتر) به عنوان طولانی‌ترین بزرگراه کشور نیز شناخته می‌شود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار