حمله هوایی دوباره آمریکا به یمن البرهان: خارطوم آزاد شد؛ شکست نیرو‌های مورد حمایت امارات شیخ نعیم قاسم: محور مقاومت مدیون ایران است/ هدف دشمن تسلط بر خاورمیانه است «نوری اصلان»، نماینده حزب اپوزیسیون جمهوری‌خواه خلق ترکیه، به عنوان جانشین «امام اوغلو» منصوب شد پوتین معاهده روسیه و ایران را به پارلمان ارائه کرد در نامه‌ای به شورای امنیت؛ ایران حضور القاعده در خاک خود را قویاً رد کرد آتلانتیک پیام‌های چت گروهی کابینه ترامپ را افشا کرد + جزئیات  اسلامی: مشارکت با بخش خصوصی را در سازمان انرژی اتمی کلید زدیم هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت

ترامپ، تماس نتانیاهو را تایید کرد

رئیس جمهور سابق آمریکا مدعی شد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از حمله پهپادی به اقامتگاهش در «قیساریا»، با وی تماس گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 20
کد خبر: ۲۶۰۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق و نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا مدعی است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از حمله پهپادی دیروز به اقامتگاهش در «قیساریا»، با وی تماس گرفته است.

 

ترامپ در جریان گردهمایی‌اش در پنسیلوانیا، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا را بابت «امر و نهی کردن به نتانیاهو» درباره جنگ غزه و حمله به لبنان مورد انتقاد قرار داد.

 

رئیس جمهور سابق آمریکا که کشورش با حمایت همه‌جانبه از رژیم صهیونیستی، در نسل‌کشی در نوار غزه و حملات وحشیانه علیه لبنان همدست بوده است، گفت: بی‌بی‌ (نتانیاهو) به حرف او گوش نکرد و این را به شما بگویم که آنها (اسرائیل) هم‌اکنون در موضعی به مراتب قدرتمندتر از سه ماه پیش هستند و هیچ‌کس تاکنون چنین چیزی ندیده است!

 

وی درباره تماس نتانیاهو نیز مدعی شد: او گفت "اتفاقی که افتاد، باورکردنی نیست" و من هم تایید کردم که "این اتفاق کاملاً غیرقابل باور است."

 

ترامپ اضافه کرد: اما او به بایدن گوش نخواهد داد چون اگر چنین کاری کرده بود، حالا آنها در چنین موضع (قدرتی) نبودند!/ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار