بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

مذاکره مجلس و دولت درباره حقوق بازنشستگان

مذاکره مجلس و دولت درباره حقوق بازنشستگان نایب رئیس مجلس از ورود رئیس مجلس به موضوع متناسب سازی حقوق بازنشستگان و مطالبات گندم کاران خبر داد و گفت: مجلس و دولت مذاکراتی در این باره داشته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 20
کد خبر: ۲۶۰۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر،  حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز قوه مقننه در تذکری با استناد به ماده 219 آئین نامه داخلی مجلس، گفت: گزارش تفریغ بودجه سالانه کشور حداکثر تا پایان دی ماه تعیین شده است.

 

وی افزود: در حال حاضر بنده به عنوان نماینده، سوالم‌ این است که آیا گزارش تغریغ بودجه به دیوان محاسبات ارسال شده است یا نه؟

 

نماینده شاهین‌شهر در مجلس بیان کرد: همچنین باید بر اساس ماده 182 گزارش عملکرد شرکت های دولتی تا پانزدهم آبان ماه به مجلس ارسال شود در سال قبل این قانون اجرایی نشد و هیچ گزارشی از وضعیت شرکت‌های دولتی به مجلس ارائه نشد.

 

حاجی دلیگانی افزود: تفریغ بودجه سال گذشته نیز در صحن مجلس ارائه نشد لذا این مواردی که انجام نشده و از زمان خود گذشته را تذکر می دهم و به مواردی که هنوز فرصت ارائه آن در مجلس باقی مانده تاکید می کنم سریع تر تدوین و ارائه شود.

 

وی در بخش دیگری از تذکر خود درباره حقوق بازنشستگان گفت: موضوع متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشگری انجام نشده است همچنین متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی نیز اجرایی نشده است اگر ما در مجلس وقت می گذاریم و قانونی تصویب می کنیم و در بودجه نیز آن را مصوب می کنیم انتظار داریم اجرایی شود. حال نمی دانیم که لایحه دو فوریتی که مجلس و دولت ارائه داده ضروری است یا خیر و از هیات رئیسه مجلس انتظار داریم این موضوع را تعیین تکلیف کند.

 

بنابراین گزارش، حمیدرضا حاجی بابائی نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه علنی را بر عهده داشت در پاسخ به تذکرات  نماینده شاهین‌شهر گفت: تذکرات در دستور در اولویت طرح هستند اما این تذکر در دستورکار نبود و این مغایر با آئین نامه مجلس است اما موضوع دیگری که مطرح کردید درست است و معاونت نظارت مجلس و کمیسیون برنامه و بودجه باید گزارشی را در رابطه با مباحث و سوالاتی که شما مطرح کرده اید آماده کرده و به آن ها پاسخ دهند از سوی دیگر گزارش عملکرد شرکت های دولتی نیز باید تا 15 آبان ماه به مجلس ارسال می شد که این امر اتفاق نیفتاده است از سوی دیگر بودجه سال آینده نیز باید از سوی دولت آماده شده و تقدیم مجلس شود.

 

نایب رئیس مجلس بیان کرد: دو موضوع پرداخت مطالبات گندمکاران و متناسب سازی حقوق بازنشستگان حرف همه نمایندگان مجلس است. رئیس مجلس نیز به این موضوع ورود پیدا کردند و ما نیز با دولت مذاکره کردیم تا ان شاءالله با فوریت این دو موضوع اجرایی خواهد شد تا اعتراضاتی که در سراسر کشور به سمع و نظر نمایندگان می رسد پایان یابد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار