سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

آخرین وضعیت جوی کشور تا پایان هفته

گودرزی گفت: در ۲۴ ساعت پیش رو شدت بارش‌ها شمال و شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری، لرستان، ایلام، کرمانشاه، غرب کردستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و ارتفاعات البرز، قزوین و تهران بارش‌ها شدید‌تر خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۲۴ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 14
کد خبر: ۲۶۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریبا گودرزی درباره وضعیت آب و هوایی کشور تا پایان هفته جاری گفت: در ۲۴ ساعت پیش رو شدت بارش‌ها شمال و شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری، لرستان، ایلام، کرمانشاه، غرب کردستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و ارتفاعات البرز، قزوین و تهران بارش‌ها شدید‌تر خواهد بود.

این کارشناس سازمان هواشناسی در ادامه بیان کرد: در مناطق کوهستانی وسردسیر بارش‌ها به صورت برف خواهد بود برای مناطق جنوبی‌تر مثل شرق خوزستان و شمال بوشهر بارش‌ها با رگبار و رعد و برق همراه است. از دوشنبه بعد از ظهر در غرب و شمال غرب بارش‌ها کم می‌شود و فعالیت سامانه به دامنه‌های جنوبی البرز شرقی یعنی سمنان، گلستان، شمل شرق و شرق سواحل دریای خزر می‌رسد.

گودرزی گفت: از بعد از ظهر دوشنبه تا ظهر سه شنبه خوزستان، چهار محال بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، شمال بوشهر، غرب فارس و اصفهان با بارش باران رو به رو هستند و مناطق سردسیر این استان‌ها بارش برف دارند. بعد از ظهر سه شنبه سامانه بارشی از کشور خارج می‌شود، اما از اوخر سه شنبه تا بعد از ظهر چهارشنبه وزش باد‌های جنوبی در غرب سواحل دریای خزر و استان اردبیل موجب کاهش نسبی دمای هوا می‌شود و سرعت وزش باد هم تشدید می‌شود.

وی افزود: از روز چهارشنبه سامانه بارشی جدیدی از سمت جنوب و جنوب غرب به کشور وارد می‌شود و تا اواخر وقت چهارشنبه نیمه غربی کشور بارندگی دارند برای روز پنچ شنبه در بیشتر مناطق کشور شاهد بارش باران و برف هستیم.

وی تاکید کرد: در روز‌های پنچ شنبه و جمعه با کاهش نسبی دما حدود ۸ تا ۱۰ درجه در کلیه استان‌های کشور را شاهد خواهیم بود.

وی درباره وضعیت هوای تهران گفت: امروز هوای تهران در برخی ساعت با بارش برف و باران رو به رو خواهیم بود. کاهش دمای تهران محسوس است به این صورت که دمای هوای امروز ۱ درجه فردا سه شنبه ۰ درجه و روز چهارشنبه به منفی دو درجه زیر صفر خواهد رسید.

منبع:میزان

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۴
0
0
هواشناسی دروغگو
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار