محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

ریزش بهمن در محور کرج ـ چالوس

دقایقی قبل در محور کرج ـ چالوس محدوده گالری شماره یک و دو سقوط بهمن رخ داد که خوشبختانه این حادثه خسارات جانی نداشت اما فعلاً مسیر بسته است که عوامل پلیس راه و راهداری در پی بازگشایی مسیر هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۲۴ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 14
کد خبر: ۲۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛سرهنگ نادر رحمانی درباره آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور اظهار کرد: هم‌اکنون در اکثر محورهای زنجان، قزوین، لرستان، آذربایجان غربی، مرکزی و محورهای اسالم به خلخال در استان اردبیل، کوهرنگ در استان چهارمحال و بختیاری، سقز ـ دیواندره و سنندج ـ قروه در استان کردستان، گردنه اسدآباد همدان، محورهای کرج ـ چالوس، هراز و فیروزکوه شاهد بارش برف هستیم.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور با اشاره به الزامی شدن استفاده از زنجیرچرخ در محور کرج ـ چالوس، هراز، فیروزکوه و محور اسالم به خلخال خاطرنشان کرد: دقایقی قبل در محور کرج ـ چالوس محدوده گالری شماره یک و دو سقوط بهمن رخ داد که خوشبختانه این حادثه خسارات جانی نداشت اما فعلاً مسیر بسته است که عوامل پلیس راه و راهداری در پی بازگشایی مسیر هستند.

 

وی از بارش باران در اغلب محورهای البرز، کرمانشاه، خوزستان، تهران، سمنان، کردستان، چهارمحال و بختیاری، لرستان، مازندران، همدان و محورهای دامنه ـ الیگودرز در استان اصفهان و محور سلفچگان استان قم، خبر داد و گفت: شرایط محیطی در محور اسالم به خلخال مناسب نیست و توصیه می‌کنیم فعلاً رانندگان با توجه به وزش باد شدید و کولاک در این محور تردد نکنند.

 

رحمانی تصریح کرد: بارش نزولات جوی روی ترافیک ورودی کلان‌شهرها تأثیر گذاشته و ترافیک در آزادراه کرج ـ تهران و جاده مخصوص کرج ـ تهران سنگین، در پاکدشت ـ تهران و شهریار ـ تهران نیمه‌سنگین و در جاده ساوه ـ تهران در هر دو محور آزادراهی و جاده قدیم پرحجم است.

منبع:تسنیم

ارسال نظر