کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

واکنش تند آلمان به اعدام شارمهد در ایران

بائربوک وزیر خارجه آلمان در واکنش به اجرای حکم اعدام جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر اعلام کرد که این اقدام برای ایران «عواقب جدی» خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 29
کد خبر: ۲۶۱۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، بائربوک وزیر خارجه آلمان در صفحه ایکس (توئیتر سابق) خود به اجرای حکم مجازات اعدام جمشید شارمهد واکنش نشان داد. 

 

طبق اعلام قوه قضائیه، پس از طی روال قانونی و تایید نهایی رای دادگاه در دیوان عالی کشور، حکم سرکرده گروهک تروریست تندر اجرا شد. او سال‌ها به دستور اربابان خود در سازمان‌های جاسوسی غربی و صهیونیستی، عملیات‌های تروریستی متعددی را طراحی کرد. از جمله آن می‌توان به بمب‌گذاری و انفجار حسینیه سیدالشهدا (ع) شیراز اشاره کرد که این اقدام تروریستی منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از ۲۰۰ نفر از هم‌وطنان عزیزمان شد.

 

بائربوک در پیام خود مدعی شد که ایران شارمهد را از دبی «ربود و او سال‌ها بدون محاکمه عادلانه در بازداشت بود و کشته شد. عمیق‌ترین همدردی من با خانواده او برای این فقدان وحشتناک است.»

 

او اعلام کرد که «ما بی‌وقفه برای جمشید شارمهد کارزار کرده‌ایم و چندین بار تیم بلندپایه‌ای از وزارت خارجه به تهران فرستاده‌ایم. ما بار‌ها به تهران اعلام کرده‌ایم که اعدام یک شهروند آلمانی عواقب جدی در پی خواهد داشت.»

 

وزیر خارجه آلمان با «ضد انسانی» خواندن ایران مدعی شد که «این رژیم از مرگ علیه جوانان، مردم خود و اتباع خارجی استفاده می‌کند. حتی در دولت جدید هم هیچکس در ایران در امان نیست.»/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار