رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

بقائی: ایران قوی برای مقابله با هر تهدیدی ایستاده است

بقائی: ایران قوی برای مقابله با هر تهدیدی ایستاده است سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به روز ملی پدافند غیر عامل و قدردانی از مجاهدت‌های ارزشمند حافظان امنیت اعلام کرد که ایران قوی، امروز منسجم‌تر از هر روزی برای مقابله با هر تهدیدی ایستاده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 29
کد خبر: ۲۶۱۵۳۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به روز ملی پدافند غیر عامل نوشت: هشتم آبان ماه، روز ملی پدافند غیرعامل، فرصتی است برای قدردانی از مجاهدت‌های ارزشمند حافظان امنیت و اقتدار ایران عزیز.

 

بقائی با تاکید بر اینکه پدافند غیرعامل، صلح‌آمیزترین الگوی دفاع، رصدگر تهدیدهای نوین و از مؤلفه‌های قدرت ملی و عامل بازدارندگی است، افزود: ایران قوی، امروز منسجم‌تر از هر روزی برای مقابله با هر تهدیدی ایستاده است.

 

در تقویم کشور 8 آبان ماه روز ملی پدافند غیر عامل نامگذاری شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
0
0
آمریکا به خاطر کمک، حمایت و پشتیبانی از اسرائیل حمله به ایران جنگنده‌های اف-35 را در خاورمیانه مستقر کرد

مجوز و دستور حمله اسرائیل به ایران جمعه 4 آبان 1403 در کاخ سفید صادر شده است.
مجوز و دستور حمله اسرائیل به ایران جمعه 4 آبان 1403 در کاخ سفید صادر بوده است.
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار