هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود

آکسیوس: نتانیاهو به‌دنبال پایان‌دادن به جنگ با لبنان است

طبق اظهارات منابع آگاه، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای بررسی روند گفتگو‌ها پیرامون دستیابی به راهکاری دیپلماتیک برای پایان دادن به جنگ در لبنان، با وزرای خود نشستی برگزار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 29
کد خبر: ۲۶۱۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه نشستی برای بررسی روند مذاکرات لبنان برای دستیابی به راهکاری دیپلماتیک در جهت خاتمه دادن به جنگ لبنان برگزار خواهد کرد.

«باراک راوید» خبرنگار اسرائیلی پایگاه خبری آمریکایی «آکسیوس» و پایگاه خبری عبری «والا» شامگاه سه‌شنبه در شبکه اجتماعی «ایکس» به نقل از ۲ منبع آگاه گزارش کرد: «نتانیاهو برای بررسی روند مذاکرات لبنان پیرامون دستیابی به راهکاری دیپلماتیک برای پایان دادن به جنگ لبنان، ساعاتی دیگر با وزرای خود و سران نظامی و اطلاعاتی اسرائیل دیدار خواهد کرد.»

گزارش راوید درحالی است که در میانه تلفات سنگین ارتش رژیم صهیونیستی در لبنان، اخیرا سران تل‌آویو از جمله «هرتسی هالیوی»، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی با طرح ادعای پیروزی خود در لبنان و دستیابی به اهداف خود در جنگ با این کشور عربی، خواستار پایان دادن به جنگ شده‌اند.

اخیرا هالیوی مدعی شد: «می‌توان جنگ در جبهه لبنان را به پایان رساند چرا که فرماندهان ارشد حزب الله از بین رفتند.»

در همین راستا یک منبع درباره مذاکرات غیرمستقیم میان لبنان و رژیم صهیونیستی گفت که ماموریت «آموس هوکشتاین»، فرستاده آمریکا به بیروت به پایان نرسیده بلکه در آینده ادامه خواهد داشت.

وی تاکید کرد که راه حل دیپلماسی وجود دارد و امور در نهایت به سمت توافق بر سر راه حل سیاسی براساس قطعنامه ۱۷۰۱ پیش می‌رود.

پیشتر «نجیب میقاتی»، نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان تاکید کرد که خواسته اساسی لبنان آتش‌بس است.

از طرفی، ساعاتی پیش شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از تلاش تل‌آویو برای دستیابی به یک معامله «مشروط» با لبنان خبر داد.

طبق گزارش این شبکه، تل‌آویو درحال تلاش برای امضای یک معامله با لبنان در ازای اقداماتی برای ممانعت از مسلح شدن مجدد حزب‌الله است. این معامله شامل لغو گسترش عملیات زمینی در ازای تحمیل ممنوعیت دریایی، زمینی و هوایی بر لبنان است. هدف این معامله آتش‌بس ۶۰ روزه است که طی آن جزئیات درباره یک توافق کامل بررسی خواهد شد.

همچنین روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت: پیشنهاد جدید شامل استقرار ارتش لبنان در جنوب این کشور است.

این روزنامه به نقل از منابع غربی نوشت، نیرو‌های بین‌المللی هرگونه نقضی از سوی رژیم صهیونیستی و حزب‌الله را زیر نظر خواهند گرفت.

روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت: آموس هوکشتاین، فرستاده آمریکا به لبنان رهبری این تلاش‌ها را بر عهده دارد و تصمیم دارد به اراضی اشغالی و لبنان سفر کند.

در این راستا وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که لوید آستین، وزیر دفاع این کشور با یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره فرصت‌های کاهش تنش منطقه‌ای صحبت کرد.

آستین بر پایبندی واشنگتن به یک اقدام دیپلماتیک در لبنان برای بازگشت غیرنظامیان به منازلشان در دو طرف مرز‌ها تاکید کرد.

در مقابل این تحولات، اخیرا «امین شری» نماینده فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان به الجزیره گفت: تا زمانی که تجاوز متوقف نشود حزب‌الله به هیچ‌گونه طرحی پاسخ نمی‌دهد. هیچ‌گونه طرحی برای توافق به دست حزب‌الله نرسیده است و اولویت این حزب توقف تجاوز است.

با وجود ادعای منابع رسانه‌ای پیرامون تلاش رژیم صهیونیستی برای خاتمه دادن به جنگ خود علیه لبنان، ارتش رژیم صهیونیستی در هفته‌های اخیر تجاوزات و حملات خود را علیه لبنان تشدید کرده است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار