در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم

بن گویر به کابینه نتانیاهو بازگشت

بن گویر به کابینه نتانیاهو بازگشت کابینه نتانیاهو با تشکیل جلسه فوق‌العاده با بازگشت سه وزیر حزب راست‌افراطی «عوتسما یهودیت» (قدرت یهود) به کابینه موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 19
کد خبر: ۲۷۴۰۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو با بازگشت تمامی وزیران حزب افراطی «عوتسما یهودیت» به مناصب خود، ازجمله ایتامار بن‌گویر، موافقت کرد. این تصمیم در حالی اتخاذ شد که تنش‌های سیاسی در داخل ائتلاف حاکم شدت گرفته است.

در تاریخ ۳۰ دی ماه در پی توافق آتش‌بس در غزه، اعضای حزب قدرت یهود در اعتراض به این توافق، استعفا داده بودند، اما با ازسرگیری جنگ آنها نیز برای بازگشت تمایل نشان دادند.

کابینه رژیم صهیونیستی شامگاه سه‌شنبه نشستی اضطراری برگزار کرد تا درباره بازگشت اعضای این حزب به دولت تصمیم‌گیری کند.

با وجود انتظار برخی از تحلیلگران برای بررسی مسائل امنیتی کلان مانند پرونده اسرا یا برکناری «رونن بار» رئیس سازمان امنیت داخلی (شاباک)، دستور کار این نشست بر بازگرداندن بن گویر به منصبش متمرکز شد، اقدامی که زمینه را برای تصویب بودجه سالانه رژیم و حفظ ثبات ائتلاف حاکم فراهم می‌کند.

این تصمیم در حالی اتخاذ شد که مشاور حقوقی دولت، «گالی بهاراو-میارا»، با این انتصاب مخالفت کرده بود. بااین‌حال، کابینه رژیم صهیونیستی به‌طور یکپارچه با بازگشت بن گویر به وزارت امنیت داخلی موافقت کرد. همچنین، «عمیحای الیاهو» به‌عنوان وزیر میراث و «یتسحاق فاسرلاوف» به وزارت نِقب و جلیل بازگشتند.

در پی جنجال‌های گسترده پیرامون بازگشت بن گویر، مشاور حقوقی کابینه نتانیاهو اعلام کرد که دادخواست‌های قبلی علیه تصدی او بر وزارت امنیت داخلی مجدداً بررسی خواهد شد. او پیش‌تر هشدار داده بود که حضور بن گویر در این منصب می‌تواند استقلال دستگاه‌های اجرایی و امنیتی را به خطر بیندازد، اما نتانیاهو این هشدار‌ها را نادیده گرفت و بر بازگرداندن او اصرار ورزید.

در همین حال، «گدعون ساعر» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، با حمله تند به مشاور حقوقی دولت، او را به تلاش برای مانع‌تراشی در انتصابات به دلایل غیرقانونی متهم کرد و موضع او را «سیاسی» دانست، نه حقوقی.

این تحولات در شرایط حساسی رخ می‌دهد که نتانیاهو برای حفظ انسجام کابینه راست‌گرای خود تحت فشار است. این در حالی است که انتقادات داخلی و بین‌المللی نسبت به ادامه جنگ در غزه و نحوه مدیریت پرونده‌های امنیتی و سیاسی افزایش یافته است.

بازگشت بن گویر، که به مواضع افراطی‌اش شهرت دارد، نگرانی‌هایی درباره تشدید تنش‌های امنیتی به همراه داشته و واکنش‌های گسترده‌ای را در داخل و خارج از سرزمین‌های اشغالی برانگیخته است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار