ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار پزشکیان: حل مسئله حجاب به‌صورت اجباری نه عملی است نه صحیح

آیت‌الله مکارم شیرازی گفت: حل مسئله حجاب به‌صورت اجباری نه عملی است و نه صحیح؛ بلکه باید به‌صورت تدریجی و گام‌به‌گام اقدام شود و دولت ابتدا از کارمندان خانم در ادارات شروع کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 31
کد خبر: ۲۶۱۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله ناصر مکارم شیرازی امروز ۱۰آبان‌ماه در دیدار با رئیس جمهور و هیئت همراه به مشکلات معیشتی، مسکن و درمانی مردم اشاره کرد و گفت: مردم در تماس‌ها و نامه‌هایی که به ما ارسال می‌کنند، نسبت به مشکلات گرانی مواد خوراکی، مسکن و پزشکی گلایه‌مند هستند.

وی مشکل مسکن را مهم دانست و افزود: باید مسکن با قیمتی که به مردم وعده داده شده تحویل شود، و افزایش قیمت در هنگام تحویل باعث ایجاد مشکل برای مردم می‌شود.

 به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت‌الله مکارم شیرازی، این مرجع تقلید بی انصافی مالکان مسکن را نیز در افزایش اجاره بها مؤثر دانست و تصریح کرد: افزایش چندبرابری نرخ اجاره و رهن واقعاً بی انصافی است.

آیت الله مکارم شیرازی، شایستگی و صلاحیت را شاخصه مهم در انتخاب مدیران موفق دانست و گفت: اینکه برخی، چون در ستاد‌های انتخاباتی فعال بودند، پس باید مدیریت‌ها به آنها واگذار شود، صحیح نیست و نباید انتخاب مدیران را فدای فعالان انتخاباتی کرد، بلکه باید از افراد شایسته و کاردان، قوی و بومی استفاده کرد؛ البته خدمات آنها هم جبران شود.

وی رعایت حجاب به خصوص در اماکن تفریحی و گردشگری را ضروری دانست و اضافه کرد: حل مسئله حجاب به صورت اجباری نه عملی است و نه صحیح؛ بلکه باید به صورت تدریجی و گام به گام اقدام شود و دولت ابتدا از کارمندان خانم در ادارات شروع کند.

آیت الله مکارم شیرازی در ادامه به زمزمه‌های افزایش قیمت بنزین اشاره کرد و گفت: افزایش قیمت بنزین سبب گرانی تمام اجناس می‌شود که تحمل آن برای مردم مشکل است.

این مرجع تقلید، حل مسئله فرودگاه قم را در پیشرفت استان قم مهم برشمرد و تأکید کرد: قم متعلق به تمام جهان اسلام است و باید با این دید به قم نگاه کرد.

وی، وجود بارگاه ملکوتی حضرت فاطمۀ معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران را از جاذبه‌های معنوی قم شمرده و خواستار تسهیل رفت و آمد زائران شدند.

آیت الله مکارم شیرازی حضور بیش از هفتاد هزار طلبه علوم دینی را فرصت بسیار مناسبی برای دولت دانست و تاکید کرد: دولت می‌تواند از ظرفیت‌های حوزه علمیه استفاده کند.

وی در پایان این دیدار، رئیس جمهور و اعضای دولت را به توکل بر خدا و توسل به حضرت ولی عصر (عج)، برای حل مشکلات و پیشبرد کار‌های کشور فرا خواند و گفت: ما برای موفقیت شما و دولت دعا می‌کنیم تا إن شاءالله بتوانید مشکلات مردم را حل کنید. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر