سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

جزئیات جلسات شهرداری تهران در مورد حجاب

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در مورد جزئیات برگزاری جلسات پیرامون حجاب در شهرداری تهران توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 07
کد خبر: ۱۷۸۶۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، امین توکلی زاده در مورد جزئیات برگزاری جلسات پیرامون حجاب در شهرداری تهران با بیان اینکه مصوباتی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد حوزه حجاب داریم، گفت: این مصوبات صرفا برای امسال نیست و اساسا جدید نیستند و مصوباتی مربوط به گذشته است اما در انجام آن کوتاهی شده است.

وی با بیان اینکه دستگاه‌ها به وظایف خود در حوزه حجاب عمل نکردند و این وظایف مجددا توسط رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی به وزارت کشور سپرده شده تا پیگیری‌های لازم برای انجام وظایف دستگاه‌ها صورت گیرد، افزود: وزارت کشور نیز قرارگاهی در این موضوع تشکیل داده است و شخص وزیر کشور نیز در حال پیگیری وظایف است و شهردار تهران نیز عضو این قرارگاه است.

توکلی زاده با بیان اینکه این قرارگاه در حوزه حجاب فعالیت می‌کند، ادامه داد: در حوزه تبلیغات حجاب مدتهاست که شهرداری تهران فعال است و این کار از مدتی قبل شروع شد و این اکران ها مربوط به این ایام نیست چراکه اگر دقت کرده باشید سازمان زیباسازی اکران های مختلفی داشته و یا جشن فرشتگان (جشن عبادت دختران) که با همکاری جبهه انقلاب در محضر مقام معظم رهبری برگزار شد نیز در راستای این اقدام بود.

معاون‌ فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که آیا وزرات کشور وظایف مشخصی را برای شهرداری تهران در حوزه حجاب در نظر گرفته است؟ گفت: وظایفی برای شهرداری در قانون در حوزه حجاب مشخص شده است و برای انجام شدن این وظایف اقداماتی در حال انجام است.

وی با اشاره به اقدامات شهرداری تهران برای بانوان تهرانی، ایجاد بوستان‌های مادر و کودک، مراکز توان افزایی کوثر، مراکز حمایتی آسیب‌های اجتماعی، شهردخت و.... را از جمله این اقدامات عنوان و تصریح کرد: هم از لحاظ تخصیص منابع و هم برگزاری مراسمات و رخدادهای مختلف شهرداری تهران برنامه مفصلی در راستای تکریم بانوان داشته و در حوزه‌های عفاف و حجاب نیز طبق وظایف قانونی عمل می‌کند./ باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار